in

Henry Cavill, The Witcher’ın 4. Sezonunda Geralt Rolünü Liam Hemsworth’e Bırakacak

The Witcher 4. Sezon kritik bir başrol değişikliğine ev sahipliği yapacak. Henry Cavill, Rivialı Geralt rolünü Liam Hemsworth’e devredecek.

the witcher 4 sezon Henry Cavill - Liam Hemsworth
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 4. Sezon onayı aldı. Netflix’in ünlü fantastik kurgu uyarlamasında 3. sezonun ardından başrol Henry Cavill’dan Liam Hemsworth’e geçecek.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin dünyaca ünlü kitap serisi The Witcher, 2019’da Netflix tarafından ekrana taşınmaya başlanmıştı.

Başrolünde Superman rolü ile adını tüm dünyada duyuran Henry Cavill’ın yer aldığı dizi, eleştirmenler ve hayranlardan ortalama eleştiriler almıştı. Dizi, bugüne dek 2. sezon ile izleyicilerin karşısına çıkmış 3. sezon için de geri sayıma resmen başlamıştı. Şimdi ise The Witcher 4. sezon için kritik bir karar verildi.

- Reklam -

Bugün, Netflix’in TUDUM portalında yayınlanan habere göre 3. sezonda Henry Cavill’ın Rivialı Geralt rolünü son defa canlandıracağı açıklandı. Cavill, 3. sezon performansının ardından ikonik figür için bayrağı Liam Hemsworth’e devredecek.

Henry Cavill - Liam Hemsworth geralt

Most Dangerous Game yapımındaki performansıyla Emmy’ye aday gösterilen Hemsworth, The Hunger Games serisinde Gale Hawthorne karakterini de canlandırmıştı.

The Witcher 4. Sezon Yeni Bir Başrol ile Gelecek

Şu sıralar Enola Holmes 2 filminin tanıtım faaliyetlerinde yer alan Henry Cavill, son olarak Man of Steel 2 kadrosuna Superman rolüyle katılmıştı. Bu tercihin ardından hayranlar, Superman ve Geralt gibi iki büyük figürün eş zamanlı nasıl ilerletileceğini merak etmişti. Netflix, bu soruya yanıt vererek The Witcher 4. sezon itibarıyla rol için yeni bir başrolü gün yüzüne çıkardı.

The Witcher 3. sezon 25 Aralık 2022’de yayınlanmaya başlayacak. Yeni sezondan iki ay önce, yapım bir sonraki sezon için yeşil ışığı almış durumda. Ancak bu, büyük bir değişikliği de beraberinde getirecek.

Cavill yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlarla hem de maceralarla doluydu. Ne yazık ki 4. Sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım. Benim yerime Beyaz Kurt’un gömleğini fantastik Bay Liam Hemsworth giyecek. Liam’ın bu büyüleyici ve detaylı karaktere bakışını göreceğim için coşkuluyum. Liam, sayın efendim, bu karakterin harika bir derinliği var. Bu derinliğe dalmanın ve orada neler bulabileceğinizi keşfetmenin tadını çıkarın.”

- Reklam -

The Witcher 2. Sezon

Liam Hemswort ise şunları kaydetti:

“Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu ve bana dizginleri uzatıp macerasının bir sonraki bölümünde Beyaz Kurt’un bıçaklarını kullanmama izin verdiği için onur duyuyorum. Henry, yıllardır senin hayranınım ve bu sevilen karaktere kattıklarından ilham aldım. Giymem gereken büyük çizmelerim olabilir ama The Witcher dünyasına adım atacağım için gerçekten heyecanlıyım.”

The Witcher dizisi toplamda 7 sezon olarak tasarlanmıştı.

Öte yandan ilk Witcher oyununa bir Remake yapıldığı ve aynı evrende geçecek pek çok oyun projesinin de geliştirme aşamasında olduğunu hatırlatalım.

The Witcher 4. Sezon bölümlerinde yaşanacak bu değişiklik hakkında sizin görüşleriniz neler? Bu hamlenin yapıma etkisi ne boyutta olur dersiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: TUDUM

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

19 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Henry Aga daha fazla yakışıyordu role. :slight_smile:

  2. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    Dizide tek beğendiğim castti kendisi. Değiştirmişken Yen ve Triss’de değişse keşke. :sweat_smile:

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bence olumlu bir değişim.

  4. Avatar for Aviendha Aviendha dedi ki:

    Witcher serisini pek sevmemekle birlikte dizisini de Henry için izliyordum. Artık hiç izlemeyeceğim🤷‍♀️

  5. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Ben de izlemeyi düşünmüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

14 cevap daha var.

liz truss kitap istifa

İngiltere Başbakanı Liz Truss’ın ‘Yükselişini’ Anlatan Kitap, Truss 45 Günde İstifa Edince Tekrar Elden Geçirildi

The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Guy Ritchie’den Çekimleri Türkiye’de Yapılacak Savaş Filmi: Başrollerde Henry Cavill ve Eiza González Var