in ,

The Witcher Evreninde Geçen Yeni Dizi “Blood Origin”den Fragman Yayınlandı: Jaskier’in de Yer Alacağı Ortaya Çıktı

The Witcher: Blood Origin dizisi için geri sayımda sona yaklaşıldı. Netflix’in fantastik yapımından yeni bir fragman paylaşıldı.

The Witcher Blood Origin Netflix Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher Evreninde Geçen Yeni Dizi “Blood Origin”den Fragman Yayınlandı: Jaskier’in de Yer Alacağı Ortaya Çıktı

The Witcher: Blood Origin dizisi 25 Aralık 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Başrollerinde Michelle Yeoh, Nathaniel Curtis ve Lenny Henry’nin yer aldığı yapım; ilk Witcher’ın öyküsünü anlatıyor.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin The Witcher evreni, önce CD Projekt RED tarafından video oyuna; ardından da Netflix tarafından uzun soluklu bir diziye uyarlanmıştı. Netflix sonrasında Nightmare of the Wolf animesini izleyicilere sunarak Vesemir’in hikâyesini izleyicilere aktarmıştı.

- Reklam -

Şimdi ise ana hikâyeden 1.200 yıl öncesinde, ilk Witcher’ın öyküsünün anlatılacağı yeni bir mini dizi yayına girmeye hazırlanıyor.

The Witcher: Blood Origin Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yaratıcılığını The Originals ve Iron Fist ile tanınan Declan De Barra’nın üstlendiği dizden yeni tanıtım, Brezilya’daki popüler kültür festivali CCXP sırasında yayınlandı.

2019’da başlayan The Witcher dizisinin öncülü olan Blood Origin, Noel Günü’nde piyasaya sürülecek. Yeni fragmanda, Elf krallığının canavarlar tarafından istila edilmeden önceki ihtişamlı günleri gözler önüne seriliyor.

İlk Witcher’ın yaratıldığı günleri konu alan hikâye; elflerin, insanların ve canavarların dünyalarının kesiştiği tuhaf günlere odaklanıyor.

Joey Batey, Jaskier Rolüyle Blood Origin’de Yer Alacak

Yayınlanan yeni fragmanla birlikte The Witcher dizisinde Jaskier karakterini canlandıran Joey Batey’nin de yapıma katıldığı açıklandı. Jaskier, yapımda bir tür anlatıcı pozisyonunda olacak.

The Witcher Blood Origin Jaskier

- Reklam -

Yeah, Curtis, Henry ve Batey’ye ek olarak Prenses Merwyn rolünde Mirren Mack, Sage Balor rolünde Lenny Henry, Meldof rolünde Francesca Mills yer alacak.

Kitapların yazarı Andrzej Sapkowski, dizide kreatif direktör ve danışman olarak projenin bir parçası olacak.

Toplamda 4 bölüm sürecek The Witcher: Blood Origin mini dizisi 25 Aralık 2022 tarihinden itibaren Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Witcher: Blood Origin Netflix Dizi

Öte yandan The Witcher dizisinin 3. sezonu 2023 yılının yaz mevsiminde yayınlanacak. 4. sezonda ise Superman karakterine geri dönecek Henry Cavill rolü Liam Hemsworth’e devredecek. Bununla birlikte serinin ilk oyununun remake’i ve yeni yapımları da yolda olacak.

Sizin yeni The Witcher dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden daha hızlı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Just Cause - Scarlett Johansson Dizi

Scarlett Johansson İlk Defa Bir Dizide Rol Alıyor: Ünlü Oyuncu Aynı Eserin Sinema Uyarlamasında da Yer Almıştı

Grand Hotel Europa - Ilja Leonard Pfeijffer

Hollandalı Yazar Ilja Leonard Pfeijffer’ın Geçmişle Hesaplaştığı “Grand Hotel Europa” Kitabı Raflarda