in

The Witcher: Blood Origin Dizisinde Başrol Belli Oldu

The Witcher: Blood Origin dizisi başrolü Jodie Turner-Smith oldu. İlk Witcher’ın yaratılış günlerini konu alacak yapım Netflix tarafından geliştiriliyor.

The Witcher: Blood Origin Başrol Jodie Turner-Smith
- Reklam -
- Reklam -

Netflix ekranlarına gelmeye hazırlanan öncül dizi The Witcher: Blood Origin için başrol açıklandı. Queen & Slim ve Nightflayers oyuncusu Jodie Turner-Smith, yapımda Éile karakterine hayat verecek.

Andrzej Sapkowski’nin fantastik kitaplarından CD Projekt Red tarafından video oyun serisine, ardından da Netflix tarafından diziye uyarlanan The Witcher, artık yeni bir yan diziye sahip. The Witcher: Blood Origin adıyla duyurulan yapım Rivyalı Geralt’ın macerasından tam 1.200 yıl öncesini konu alacak.

Netflix son dönemlerde fantastik ve bilimkurgu yapımlarına hız kazandırdı. Özellikle başrolünde Superman rolü ile tanınan Henry Cavill’ın yer aldığı The Witcher dizisi, platformun en popüler işlerinden birisi oldu. Yapım aldığı övgülerin yanı sıra çeşitli eleştirileri de beraberinde getirdi. Yine de tüm bunlar Netflix’in Witcher evrenini genişletme isteğine olumlu yansıdı.

- Reklam -

Vesemir’e odaklanacak bir anime olan Nightmare of the Wolf’un geliştirilmesine hızla başlandı. Öte yandan bir diğer spin-off olan Blood Origin için de hazırlıklar başladı.

The Witcher: Blood Origin Dizisi Toplamda 6 Bölümden Oluşacak

Conjunction of the Spheres olarak anılan, canavarlar ve büyüyü Witcher evrenine getiren Dünyaların Birleşmesi’nden önceki günlerde başlayacak macera, toplamda 6 bölüm sürecek.

Witcher kitapları ya da oyunlarında görme fırsatı bulamadığımız bu dönemde, ilk Witcher’ın ortaya çıkışı da aktarılacak.

Jodie Turner-Smith tarafından canlandırılacak olan Éile karakter, “göçebe bir müzisyen olarak kalbinin sesini dinleyerek Kraliçe’yi ve klanını terk eden, üst düzey bir savaşçı” olarak tanımlanıyor.

Jodie Turner-Smith the witcher blood origin

- Reklam -

34 yaşındaki Birleşik Krallık doğumlu aktris daha önce Queen & Slim, Jett, Nightflyers ve The Last Ship gibi yapımlarda rol aldı. 7 ödüle adaylığı bulunan oyuncu yakında Without Remorse ve After Yang yapımları ile de karşımıza çıkacak.

Dizinin oyuncu kadrosu için daha önce Jason Momoa ismi konuşulmuştu. Ancak daha sonra yapıma dair bir haber gelmedi. Başrolün belli olması ile dizi hakkında yeni detayların da ortaya çıkması bekleniyor.

Bu sırada ana dizide 2. sezon prodüksiyonu devam ediyor. The Witcher 2. sezon yeni bölümleri 2021’in son aylarında izleyicilerin karşısına çıkabilir.

Peki siz yeni The Witcher dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: PC Gamer

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Bu kadın Peter Bishop olarak tandığımız Joshua Jackson ile evli.Ayrıca geçen ay çekimleri başlayan bir dizide Anne Boleyn rolünde oynuyor.

  2. Avatar for Razhoul Razhoul dedi ki:

    Witcher evrenine dair daha fazla işi kaliteli olduğu sürece görmekte bir sıkıntı yok. Sanki biraz fazla hızlı gidiyorlar gibi, en azından ana dizi 2. veya 3. sezonu bitirseydi. Vesemir’i bile tanıtmadan filmini duyurmak falan garip ama bakalım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter Dizisi Geliyor HBO Max

Harry Potter Dizisi Geliyor: HBO Max Çalışmalara Başladı

2020 Kayıp Rıhtım Yılın EN'leri Sonuçları

2020 Kayıp Rıhtım Yılın EN’leri Sonuçları Açıklandı