in ,

İlk Witcher’ın Yaratılışını Konu Edinecek “The Witcher: Blood Origin”den Yeni Fragman

The Witcher: Blood Origin dizisinden yeni bir fragman daha yayınlandı. İlk Witcher’ın yaratılışını konu alacak yapımın başrolünde Michelle Yeoh yer alıyor.

The Witcher: Blood Origin Dizisinden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher: Blood Origin dizisi için resmi fragman paylaşıldı. Başrolünde Michelle Yeoh‘un yer aldığı Netflix yapımı, orijinal dizinin öncesini ve daha da önemlisi ilk Witcher’ın yaratılışını konu edinecek.

İlk fragmanı The Witcher‘ın 2. sezon finaliyle ortaya çıkan Blood Origin, Henry Cavill liderliğindeki Netflix serisinin bir öncülü olacak ve Kıta’daki ilk Witcher’ın yaratılması ile Kürelerin Birleşimi dahil olmak üzere çeşitli önemli olayları anlatacak. Michelle Yeoh’un liderlik ettiği The Witcher: Blood Origin‘in kadrosunda ayrıca Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Jacob Collins-Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli ve Francesca Mills gibi isimler yer alıyor.

Şimdi, çıkış tarihi geçen eylül ayında yapılan Tudum etkinliğiyle ortaya çıkan dizinin ilk resmi fragmanı da yayınlandı. Yaklaşık bir dakikadan oluşan aksiyon dolu fragman, gelmekte olan öncül diziye yeni bir bakış sunuyor ve Michelle Yeoh’un canlandırdığı Elf savaşçısı Scian’ın halkından çalınan eski bir bıçağı almak için girdiği savaş dahil farklı bazı olayları gösteriyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

The Witcher: Blood Origin Dizisinden Yeni Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Witcher: Blood Origin, ana dizinin yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich ve önceki dizinin sadece iki bölümünü kaleme almakla kalmayıp aynı zamanda onun için dört şarkı yazan ve bunlardan üçünü seslendiren Declan de Barra‘dan geliyor. Öncül macera, Geralt için bir başlangıç ​​hikâyesi olarak görev yapan ve akıl hocası Vesemir’in maceralarını konu edinen animasyon filmi The Witcher: Nightmare of The Wolf da dahil olmak üzere, Netflix’in fantazi serisini büyük bir evrene dönüştürmek için geliştirmekte olduğu çok sayıda projeden biri olarak 2020’nin ortalarında duyurulmuştu.

Fragmanla birlikte diziden bazı karakter posterleri de paylaşıldı:

- Reklam -

The Witcher: Blood Origin karakter posterleri

Toplamda 4 bölümden oluşacak dizi, tüm bölümleri ile 25 Aralık 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Daha önce 6 bölüm olacağı söylenen maceranın şu anda neden 4 bölüm olarak açıklandığı hakkında ise bir bilgi paylaşılmadı.

The Witcher: Blood Origin için yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Wick 4 yeni fragman

“John Wick 4” Filminden Yeni Fragman: Keanu Reeves’li Maceranın Yeni Bölümüne Detaylı Bakış

yeni winx filmi geliyor

Netflix Dizisi İptal Edilmişti: 100 Milyon Dolarlık Bütçesiyle Yeni “Winx” Filmi Geliyor