in ,

The Witcher: Blood Origin Fragmanı: Her Şeyin Başladığı Yere Dönme Zamanı

The Witcher: Blood Origin fragmanı yayınlandı. Maceranın başlangıç hikâyesini anlatan yeni dizi ile Kıta’nın tarihini keşfetme zamanı.

The Witcher: Blood Origin Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher: Blood Origin fragmanı paylaşıldı. The Witcher’daki olayların 1200 yıl öncesini anlatan ve elflerin dünyasında geçen yapım ilk Witcher prototipinin yaratılmasını konu edinecek.

The Witcher’ın merakla beklenen 2. sezonu, geçen günlerde Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Sırada, olayların çok öncesini anlatan bir yapım var: Blood Origin. Declan de Barra tarafından yaratılan ve Lauren S. Hissrich’in yürütücü yapımcılığını üstlendiği fantastik drama, The Witcher’ın roman serisinin uyarlamasının bir ön bölümü niteliğinde. Hikâye, Henry Cavill liderliğindeki serinin olaylarından 1200 yıl öncesinde geçiyor ve ilk Witcher’ın yaratılmasının yanı sıra, Kürelerin Birleşimi’ne ve çöküşlerinden önceki eski Elf uygarlığına giden olayları araştırıyor.

Yeni dizinin başrolünde ünlü aktris Michelle Yeoh bulunuyor. Kendisine Sophia Brown, Lenny Henry, Laurence O’Fuarain, Mirren Mack, Dylan Moran, Nathaniel Curtis ve Jacob Collins-Levy gibi isimler eşlik ediyor. Normalde Jodie Turner-Smith de kadroda yer alacakken zamanlama sorunları nedeniyle maceraya katılamadı.

- Reklam -

Toplamda 6 bölümden oluşan ve mini dizi formatında gelecek olan yapım ilk olarak 2020’nin ortalarında duyuruldu. Çekimler ise bu Ağustos 2021’de başladı. Kasım 2021’de sona eren çekimler sonrası yapıma dair ilk fragman da, The Witcher’ın 2. sezon final bölümünün jenerik sonrası sahnesi ile hayranlara sürpriz olarak sunuldu. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana göz atabilirsiniz:

The Witcher: Blood Origin Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

Michelle Yeoh’un başrolüne olduğu Blood Origin için yayınlanan ilk fragman, o dönemde neler yaşanacağına dair etkileyici ve heyecan verici bir ilk bakış sunuyor. Spin off dizisi, ana seriye ait dünyanın daha ilginç yönlerine bakış atmasının yanı sıra, Elf uygarlığına dair de daha fazla bilgi verecek gibi görünüyor. The Witcher kitaplarına ve video oyunlarına aşina olanlar, elfleri, insanları Kıta’ya getiren ve onların mimarilerini yok ederek ikonik Cintra şehrini molozların üzerine inşa etmelerini sağlayan Kürelerin Birleşimi’nden önce çok sayıda kasaba ve sarayın mimarları olarak hatırlayacaktır.

- Reklam -

Şu an için çıkış tarihi belli olmasa da yapımın 2022 yılı içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı biliniyor. Bu da çok daha büyük olacağı söylenen The Witcher 3. sezonun 2023’ten önce gelmeyeceğini gösteriyor.

The Witcher: Blood Origin için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kırmızı Köşk’ün Esrarı - Pertev Şevket

100 Yıldır Tozlu Raflarda Bekleyen Polisiye Roman “Kırmızı Köşk’ün Esrarı” Latin Harflerine Aktarıldı

III. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu

III. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu “Alegorik Yorumlar, Kültürel Tepkiler ve İnsan Deneyimi” Teması ile Geliyor