in

The Witcher: Blood Origin Dizisinin Kadrosuna Vikings’in Yıldızı da Katıldı

Vikings ve Game of Thrones yıldızı Laurence O’Fuarain, The Witcher: Blood Origin kadrosuna katıldı. Aktör, dizinin başrollerinden biri olarak görev yapacak.

Laurence O’Fuarain The Witcher: Blood Origin
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher: Blood Origin dizisine katılan yeni oyuncu, daha önce Vikings ve Game of Thrones yapımlarındaki rolleri ile tanınan İrlandalı aktör Laurence O’Fuarain oldu. Netflix’in The Witcher evreninde geçen yeni dizisi çalışmaları hız kazandı.

Netflix’in popüler dizisi The Witcher’daki olaylardan 1.200 yıl öncesini anlatan Blood Origin, benzer yolları izleyen ve benzer geçmişlere sahip iki karakteri; Éile ve Fjall’ın karakterlerinin maceralarını konu edinecek.

Fjall, bir Kralı korumakla görevlendirilmiş bir savaşçı klanından geliyor. Karakter, geçmişten gelen derin bir yara izine sahip: Onu kurtarmaya çalışırken savaşta ölen, sevilen birinin kaybı.

- Reklam -

Fjall, sevdiği kişinin ölümüyle yüzleşemez ve kefaret arayışına girer. Kargaşayla dolu bir kıtada intikam arayışı sırasında, beklenmedik bir müttefikle birlikte savaşır.

Jodie Turner-Smith’in canlandıracağı Éile, göçebe bir müzisyen olmak isteyen ve bu nedenle kalbinin sesini dinleyerek Kraliçe’nin koruyucusu ve ardından klanı olarak görevinden ayrılan; tanrıçanın sesiyle kutsanmış seçkin bir savaşçı olarak tanımlanıyor

The Witcher: Blood Origin İlk Witcher’ın Yaratılışını da Detaylandıracak

Çalkantılı kıtadaki büyük bir hesaplaşma, Éile’yi tekrar savaşçı yaşam tarzına geri dönmeye zorlayarak kendi kurtuluş ve intikam arayışına sokacak.

Éile’yi oynayacak oyuncu bu yılın başlarında belli olmuştu. Queen & Slim ve Nightflayers oyuncusu Jodie Turner-Smith’in, Éile’ye hayat vereceği açıklanmıştı. Şimdi de Fjall karakterine hayat verecek oyuncu belli oldu.

The Witcher: Blood Origin Dizisi

- Reklam -

Deadline’ın haberine göre Laurence O’Fuarain, Jodie Turner-Smith ile birlikte başrolde yer alacak bir diğer oyuncu olacak. O’Fuarain, Fjall karakterine hayat verecek.

The Witcher: Blood Origin, insanların, canavarların ve elflerin dünyaları bir araya geldikçe, yerkürenin önemli birleşimine yol açan olayları detaylandıracak. Bunun yanı sıra ilk Witcher prototipinin yaratılışını da detaylandıracak.

Daha önce The Witcher’ın bir bölümünü yazan ve resmi film müziğinde yer alan dört şarkıya vokaliyle de katkıda bulunan Declan de Barra, Blood Origin’in baş yapımcısı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor. Henry Cavill’li asıl dizinin başındaki isim olan Lauren Schmidt Hissrich da, Jason Brown, Sean Daniel, Tomek Baginski ve Jarek Sawko ile yönetici yapımcı olarak yer alacak. Kitap serisinin yazarı Andrzej Sapkowski, yeni dizide danışman olarak hizmet verecek.

The Witcher: Blood Origin çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

Peki ya siz yeni dizinin ana seriye göre nasıl bir yapım olacağını düşünüyorsunuz? Sizce kalite açısından benzer bir seviyeye ulaşabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güney Kore Ay'a Araç İndirmeye Hazırlanıyor

Güney Kore 2030 Yılında Ay’a Araç İndirmeye Hazırlanıyor

Okuma Alışkanlıkları Pandemi

Pandemide Okuma Alışkanlıkları Nasıl Değişti?