in

İlk Witcher’ın Nasıl Yaratıldığını Anlatan Spin-Off Dizisi “The Witcher: Blood Origin”in Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Witcher: Blood Origin yayın tarihi belli oldu. İlk Witcher’ın yaratılışını anlatacak Netflix dizisinde başrolü Michelle Yeoh üstleniyor.

The Witcher: Blood Origin yayın tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher: Blood Origin yayın tarihi ortaya çıktı ve ne zaman çıkacak sorusu cevap buldu. Netflix, Tudum etkinliğinde ilk Witcher’ın ortaya çıkış hikâyesini anlatacak yeni dizisi hakkında öncül spin-off dizisini de unutmadı.

The Witcher serisinin hikâyesi, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin 1986 ve 2013 yılları arasında yayımlanan romanlarına dayanıyor. Netflix’e öncesi romanlar Polonya’da film ve televizyona uyarlanmıştı. Ama romanları tüm dünyaya duyuran asıl olay CD Projekt RED tarafından hazırlanan oyun serisiydi. 2019 itibarıyla başrolünde Henry Cavill’in rol aldığı diziyle seri daha da tanınır hale geldi. Şimdiye kadar iki sezonu yayınlanan dizinin 3. sezonu da şu anda yapım aşamasında ve çekimleri bitmiş durumda.

The Witcher: Blood Origin ne zaman çıkacak

- Reklam -

Netflix, seriyi sadece ana kitaplarla bağlantılı diziyle bırakmadı ve spin-off’lar da yayınlayacağını açıkladı. Bunlardan biri, yine öncül bir animasyon dizisi olan The Witcher: Nightmare of the Wolf’tu. Şimdi ise orijinal dizinin olaylarından 1.200 yıl öncesini konu edinecek ve ilk Witcher’ın yaratılmasını sağlayan eski elflerin yaşamlarını ve maceralarını anlatacak bir dizi daha geliyor. Dizide yer alan olaylar, Kürelerin Birleşimi olarak bilinen büyük bir tarihi olaya yol açacak. Dizinin başrollerini Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran ve Everything Everywhere All At Once’ın yıldızı Michelle Yeoh paylaşacak.

The Witcher: Blood Origin Ne Zaman Çıkacak Sorusu Yanıt Buldu

Yapımla ilgili ilk fragman geçen yılın aralık ayında, The Witcher’ın 2. sezon finalinin ardından paylaşılmıştı. Şimdi de merakla beklenen yapımın ne zaman çıkacağı Tudum etkinliğinde açıklandı. Farklı bazı görüntülerin de gösterildiği etkinlikte Michelle Yeoh, The Witcher: Blood Origin’in 25 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacağını duyurdu.

Hemen aşağıdan, yayınlanan Tudum etkinliğinde yer alan Blood Origin kısmını izleyebilirsiniz. (Diziyle ilgili kısım tam olarak 1. saatte başlıyor.)

YouTube video

(YouTube üzerinden etkinlik videosuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Dizinin yayın tarihini de içeren yeni posterine aşağıdan göz atabilirsiniz:

The Witcher: Blood Origin yayın tarihi poster

Netflix, Noel gününde oldukça önemli yapımlarını art arda sunacak gibi görünüyor. Blood Origin’le aynı gün Matilda: The Musical, iki gün öncesinde ise Glass Onion: A Knives Out Mystery yayında olacak. Hangisinin daha çok ilgi göreceğini ise zaman gösterecek.

The Witcher: Blood Origin dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Söz - Silvina Ocampo

Arjantinli Yazar Silvina Ocampo’nun Fantasmagorik Romanı “Söz” Türkçe Raflarında

shadow and bone 2 sezon tanıtım

Netflix’in Fantastik Uyarlaması “Shadow and Bone”un 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı