in ,

The Witcher Dizisinden Son Fragman Yayınlandı

The Witcher dizisi final fragmanı bugün itibarıyla yayınlandı. İlk sezonun Netflix ekranlarına gelmesine ise sadece bir hafta kaldı.

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in ekranlara getirmeye hazırlandığı The Witcher dizisinde Türkçe altyazılı final fragmanı yayınlandı. Polonya’nın dikkat çeken yazarlarından Andrzej Sapkowski’nin eserlerinden uyarlanan yapımda son bir haftaya giriyoruz.

Rivialı Geralt, Yennefer ve Prenses Ciri’nin maceralarına odaklanacak dizi, daha önce video oyunlara da uyarlanmış ve kendisine hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinmişti. Şimdiyse The Witcher için ekranlara gelme zamanı.

The Witcher Final Fragmanı | Türkçe Altyazılı

YouTube video

Bir canavar avcısının, bir büyücünün ve kaçak bir prensesin yolları kötülüğün kol gezdiği bir Kıta’da kesişir. Henri Cavill’ın başrol oynadığı The Witcher, 20 Aralık’ta yalnızca Netflix’te yayınlanacak.
Yukarıdaki sözler eşliğinde yayınlanan son tanıtımla birlikte artık beklemekten fazlasını yapmak mümkün görünmüyor.

- Reklam -

İki gün önce yayınlanan karakter tanıtım videoları, daha evvelden gelen soundtrackler, dikkat çeken açıklamalar derken zaten hayranlar diziye yeterince hazırlanmıştı. Hem Netflix hem de dizi ekibi bu konuda üzerilerine düşeni fazlasıyla yaptılar.

The Witcher Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Superman rolüyle adını iyice duyuran Henry Cavill’ı başrol Rivyalı Geralt olarak göreceğimiz yapımda, öne çıkan diğer karakterlerden birisi olan Prenses Cirilla’yı Freya Allan, diğeri olan Vengerbergli Yennefer’ı ise Anya Chalotra canlandıracak.

the witcher fragman son

Kadroda yer aldığı açıklanan ve fragmanlarda da zaman zaman karşımıza çıkan diğer oyuncuların isimleri şu şekilde: Jodhi May, Bjorn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring, Eamon Farren, Wilson Radjou-Pujalte, Maciej Musiał, Anna Shaffer, Royce Pierreson ve Lars Mikkelsen.

Dizinin yaratıcısı olan ve en az 7 sezonluk malzemeye sahip olduklarını gururla ifade eden Lauren Schmidt Hissrich’ü ise The Umbrella Academy, Daredevil ve The Defenders gibi dizilerden hatırlıyoruz.

The Witcher Şimdiden 2. Sezon Onayını Aldı

Kitapların yazarı Andrzej Sapkowski’nin de senaryo ekibinde yer aldığı yapımın yönetmen listesi şu şekilde: Alik Sakharov, Charlotte Brandström, Alex Garcia Lopez ve Marc Jobst.

- Reklam -

Şimdiden ikinci sezon onayını alan dizinin ilk sezonunu toplamda 8 bölüm sürecek.

The Witcher dizisi ne zaman gelecek, sorusunun yanıtı ise uzun zamandır biliniyordu: 20 Aralık 2019 hepimizin takvimlerine çentik attığı bir tarih.

The Witcher

Serinin kitapları ise ülkemizdeki yayın macerasını son hız sürdürüyor.

Peki siz final fragmanını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

Witcher: Dönüşü Olmayan Yol

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bu Tez Nasıl Bitecek?

“Bu Tez Nasıl Bitecek?” Sorusu Yanıt Buldu

Stephen King The Dark Half

Stephen King İmzalı The Dark Half Tekrar Sinemaya Uyarlanıyor