in

The Witcher Dizisi İçin Daredevil’ın Yönetmeniyle Anlaşıldı

The Witcher dizisinin sezon finali, Daredevil ve The Punisher gibi yapımlardan tanıdığımız Marc Jobst’a emanet edildi.

the witcher
- Reklam -
- Reklam -

Bildiğiniz gibi Netflix’te yayınlanacak The Witcher dizisinin çekimleri şu son birkaç aydır hızla devam ediyor. Hatta ekibin diziyi bu yılın sonuna yetiştirmek için çabaladığı da geçtiğimiz günlerde çıtlatılmıştı. Şimdiyse elimizde sezon finaline dair bazı heyecan verici bilgiler var.

Redanian Intelligence (Redanya Gizli Servisi yani, güzel isim) sitesinde yayınlanan habere göre, dizinin son bölümü ünlü yönetmen Marc Jobst tarafından çekilmiş. Kendisi daha önce Daredevil, The Punisher, Hannibal, Walking Dead ve Luke Cage gibi pek çok yapımda da birkaç bölüm çalışmıştı. Jobst’ın bölümünün Polonya’daki Ogrodzieniec Kalesi‘nde geçtiği ve açılışı iki büyücü kadınla yaptığı söyleniyor. Ki bu da geçen haberimizde sızdırılan çekim görüntüleriyle örtüşüyor.

Aslında The Witcher dizisinin senaristinin Lauren S. Hissrich olduğu düşünüldüğünde bu o kadar da şaşırtıcı bir haber değil. Çünkü Hissrich ve Jobst daha önce Daredevil’da da birlikte çalışmışlardı.

- Reklam -

Bunun yanı sıra Macaristan‘daki çekimlerin tamamlandığı ve oyuncularla yönetmenleri yavaş yavaş evlerine döndüğü de verilen bilgiler arasında. Bundan sonrası stüdyodaki prodüksiyon ekibine kalmış.

- Reklam -

The Witcher dizisinin bu yılın son aylarında yayınlanması bekleniyor.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for JCDenton JCDenton dedi ki:

    Dizinin yönetmenlerinde Phil Abraham yokmuş. Kendisi Daredevil dizisindeki en iyi bölümleri çeken kişiydi. 1.sezon 2.bölüm gibi. Ama Alex Garcia Lopez 2 bölüm için olacakmış. Onu da 3.sezon 4.bölümden hatırlayabiliriz. Finali ona verebilirlermiş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

game of thrones night king sezon 8

Game of Thrones’un Destansı ‘Karanlık’ Savaşı Hayranlar Tarafından Aydınlatıldı

leonardo da vinci kayip portre kapak

Leonardo da Vinci’nin Kayıp Portresi Sanatçının Ölümünden 500 Yıl Sonra Sergilenecek