in

The Witcher Dizisinin Perde Arkası Resmi Podcast’te Konuşulacak

Netflix’in yeni gözdelerinden The Witcher dizisinin perde arkasını masaya yatırmak için dizinin yapımcısından resmi bir podcast geliyor.

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

2019’un sonunu birçok hayran için oldukça ilgi çekici bir hale getiren Netflix’in The Witcher uyarlaması, yavaş yavaş geride kalmaya başlıyor. Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonu Netflix’teki yerini aldı ve yeni sezon için izleyiciler şimdiden bekleyişe geçti bile. Dizinin yaratıcısı Lauren S. Hissrich de yapıma gösterilen ilgiden memnun olmuş olacak ki, Witcher hakkında resmi bir podcast hazırlamaya karar verdi.

Netflix’te yayınlanması beklenen perde arkası podcast’inin hayranlara gelecek sezonlar için pek çok ipucu verebileceği düşünülüyor.

20 Aralık 2019’da çıkış yapan Netflix uyarlaması fantastik dizi The Witcher, yılın en popüler işlerinden birisi haline geldi. Hatta yapım öyle bir etki gösterdi ki, serinin üçüncü oyunu Steam’de eşzamanlı olarak 100 binden fazla kullanıcı tarafından oynanmaya başlandı. Bu rakam, oyunun ilk çıktığı dönemdeki istatistiklerinin üzerinde yer alıyor.

- Reklam -

the witcher podcast

Hayranların gösterdiği bu özveriyi ödüllendirmek isteyen yürütücü yapımcı Lauren S. Hissrich, resmi bir podcast aracılığıyla dizi üzerine merak edilenleri konuşacak. Hissrich, söz konusu yayını aşağıdaki Tweet ile duyurdu:

The Witcher Podcast’i 8 Ocak 2020’de Yayında

Sahne arkasına odaklanacak The Witcher podcast’inin 8 Ocak 2020 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu kayıtta dizinin oyuncuları, teknik kadrosu ve yaratıcı ekibi gibi farklı alanlarda içerikler yer alacak.

- Reklam -

Yazarlar diziyi nasıl geliştirdi, karakterlerin imza kıyafetlerine ne ilham verdi? O canavarı yapmak için kaç kişi gerekti? Netflix’te yayınlanacak perde arkası podcast’i tüm bu soruları ve daha fazlasını yanıtlamak için bizlerle olacak.

Dizinin yaratıcısı, geçen günlerde yine Twitter üzerinden yapıma dair gelen ortak eleştirilere cevap vermişti. Görünen o ki bu yanıtlar yeterli olmamış ve Lauren S. Hissrich, ortaya çıkan iş hakkında biraz daha konuşmak istiyor. Dizinin yapımcısının, işin arkasında bu kadar sıkı durması ise hayranları gelecek sezonlar için umutlandırıyor.

netflix the witcher yennefer aktris

Polonyalı yazar  Andrzej Sapkowski’nin epik fantazi türündeki eserlerinden uyarlanan dizinin, en az 7 sezonluk bir macera olması bekleniyor.

Kitap ve oyunlara göre kimi farklılıklar taşıyan dizinin 2. sezonu ise henüz ilk sezon yayına girmeden önce onayını aldı. The Witcher 2. sezon yayın tarihi için henüz net bir açıklama yapılmış değil. Ancak tahminler 2021’i gösteriyor.

Seriye dair böyle bir podcast’i faydalı buluyor musunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Witcher 1. Sezon İnceleme

The Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2020 golden globe kazananlar

2020 Golden Globe Kazananları Açıklandı

Ricky Gervais 2020 Golden Globe Konuşma

Ricky Gervais: “IŞİD Çevrimiçi Platform Kursa Hemen Menejerinizi Ararsınız”