in

The Witcher Dizisinden Yeni Kare: Karşınızda Geralt ve Roach!

Netflix’in merakla beklenen uyarlaması “The Witcher”dan yeni bir kare geldi. Rivia’lı Geralt ve Roach ile tanışmaya hazır olun!

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

İlk görselleri temmuz ayının başında yayınlanan, Netflix’in Andrzej Sapkowski’nin dünyaca ünlü fantastik serisinden uyarladığı The Witcher için yine hareketlilik vakti!

Geçtiğimiz haftalarda Henry Cavill’ın canlandırdığı Rivia’lı Geralt ile tanışmıştık. Şimdiyse kendisini sadık atı Roach üzerinde görüyoruz!

Netflix yeni görseli aşağıdaki Tweet ile duyurdu:

- Reklam -

“Siz istediniz, biz yaptık. İşte Roach’a ilk bakış!”

Geralt’ın güvenilir eşlikçisi Roach, hem kitaplarda hem de oyunlarda bizlerle birlikteydi. Çünkü Geralt, bütün adlarına aynı ismi veriyordu… Roach’u dizi uyarlaması için ilk defa görmek bizleri heyecanlandırdı.

- Reklam -

The Witcher Kadrosu

Ciri’yi Freya Allan (The War of the Worlds, Into the Badlands) canlandırıyor. Yennefer rolündeyse Anya Chalotra’yı (The ABC Murders, Wanderlust) izleyeceğiz.

Bunun yanı sıra Kraliçe Calanthe’yi Jodhi May (Game of Thrones, Genius), Eist Tuirseach’ı Bjorn Hlynur Haraldsson (Fortitude), Şaman “Fareçuval” Ermion’u Adam Levy (Knightfall, Snatch), Aretuza Büyücülük Okulu’nun müdiresi Tissaia de Vries’ı MyAnna Buring, Sabrina Glevissig’i Therica Wilson-Read (Profile), Fringilla Vigo’yu Mimi Ndiweni (Tarzan, Doctor Who) ve “Örümcekkuşu” Renfri’yi ise Millie Brady (The Last Kingdom) canlandırıyor.

Dizide Triss Merigold karakterini canlandıracak oyuncu ise Harry Potter filmlerinde Romilda Vane rolüyle tanıdığımız genç oyuncu Anna Shaffer. Dizideki diğer oyuncular hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Serinin kitapları ise dilimize Pegasus Yayınları tarafından kazandırılıyor. Okuma rehberi için buraya tıklayabilirsiniz.

Çekimleri tamamlanan The Witcher dizisinin bu yılın sonlarında Netflix’te gösterime girmesi planlanıyor.

Yeni fotoğrafı siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

16 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Sheril Sheril dedi ki:

    Cok sevdiğim bir oyuncu ama merak ediyorum bu rolu kaldirabilecek mi asiri suphelerim var. Ben hep hell on wheels da ki oyuncu Anson Mount u hayal etmiştim Geralt olarak kitabi okurken. Ciksa fragman artik

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Şimdiye kadarki en iyi oyuncu seçimi :)))

  3. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Bir an attan bahsediyorsun sandım. :joy:

    Yoksa öyle mi? :thinking:

  4. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Fotoğrafta gayet normal gözüküyor Roach. Buglı olacak mı? Uçabilecek mi? Çatılara çıkacak mı? Bunlar önemli sorular.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

11 cevap daha var.

Alan Turing 50 Sterlin

50 Sterlin’lik Banknotların Üstünde Alan Turing Olacak

Deadpool 3

Deadpool 3 Filmi Gelecek mi?