Menu
in

The Witcher Dizisini 2020’den Önce Beklemeyin

Netflix yetkilileri, The Witcher dizisinin 2020’den önce yayınlanmasının zor olduğunu açıkladı. Ayrıca diziyle ilgili yeni bilgiler de paylaşıldı.

Netflix’in, Andrzej Sapkowski’nin romanlarını baz alarak çekmeye başladığı The Witcher dizisinden bir iyi bir de kötü haberimiz var. Geek Tyrant sitesinde yer alan bilgilere göre kanal yetkililerinden Erik Barmack, Roma’da düzenlenen özel bir etkinlik sırasında dizinin en erken 2020 yılında ekranlarla buluşabileceğini açıkladı. Senaryonun tamamlanması için önlerinde uzun ve zorlu bir çalışma süreci bulunduğunu belirten Barmack, ortaya güzel bir sonucun çıkması için daha fazla zamana ihtiyaçları olduğunu söylemiş.

Barmack buna ek olarak dizinin çekimlerinin tamamen Doğu ve Orta Avrupa’da, bilhassa da anavatanı olan Polonya‘da gerçekleştirileceğini ve uygun mekânları araştırmaya şimdiden başladıklarını da belirtmiş.

Dizinin senaryosunu kaleme alan ve geçtiğimiz aylarda pilot bölümü için hazırlıklara başlayan Lauren S. Hissrich (DaredevilThe Defenders) ise bu sırada boş durmuyor elbette. Geçtiğimiz günlerde Polonya’ya giden başarılı senarist, dizide danışman olarak yer alan Andrzej Sapkowski‘yi bizzat ziyaret etmiş ve hem hazırladığı senaryo taslağı hem de karakterler hakkında kendisiyle özel bir görüşme yapmış. İşte bu, karakterlerin tutarlılığı açısından çok güzel bir haber…

- Reklam -

Takipçilerimizin de hatırlayacağı gibi Hissrich geçtiğimiz aylarda dizide yer alacak karakterleri açıklamış, hatta her birinin kişiliğinin nasıl yansıtılması gerektiğine dair fikirlerini takipçileriyle paylaşmıştı. Hatta işler bununla da sınırlı kalmamış, Mark Hamill bir hayranının kendisini konuya etiketlemesi üzerine Vesemir rolünü canlandırmaya sıcak bakmaya başlamıştı.

Gelişmeler için madalyonumuzun titreşimlerini takip etmeye devam edeceğiz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Yorum Yap

Exit mobile version