in

The Witcher Dizisinin Çekimleri Tamamladı

Netflix’te yayınlanacak The Witcher dizisinin merakla beklenen ilk sezonunun çekimleri resmen tamamlandı.

the witcher netflix ust
- Reklam -
- Reklam -

Andrzej Sapkowski’nin The Witcher kitaplarından uyarlanan televizyon dizisinin çekimleri ilk sezon itibariyle tamamlandı. Müjdeli haber yönetmen Lauren Schmidt Hissrich ve başrol oyuncusu Henry Cavill’in sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

DC Sinematik Evreni’de canlandırdığı Superman rolüyle akıllara kazınan Cavill, Instagram hesabı üstünden paylaştığı bir fotoğrafta şu sözlere yer verdi:
The Witcher’ın ilk sezonu nihayet bitti. Her ne kadar burada surat assam da bu inanılmaz bir yolculuktu! Oyuncular ve çekim ekibi tüm bu süre boyunca dur durak demeden çalıştı, herkes en iyi performansını sahneye yansıtmaya çalıştı ve hepsiyle son derece gurur duyuyorum. Ekibimden bahsetmişken. Jacqui, Ailbhe ve Leah dört dörtlük birer profesyonel. Witcher’ı hayata geçirebilmek için çok çalıştılar ve görünüşünü durmadan geliştirip iyileştirdiler. Bu yolculuğu güzel kıldığınız için hepinize teşekkürler hanımlar. Sabahın 3’ünde kalktığımız her gün buna değdi!
https://www.instagram.com/p/ByGCK0pBYeN/?utm_source=ig_embed

Hatırlayacağınız gibi, çok büyük bir The Witcher hayranı olduğu bilinen Henry Cavill sırf bu rolü oynayabilmek için DC’deki Superman rolünden ayrılmıştı. Rivyalı Geralt rolünü nasıl canlandıracağı, dizideki görüntüsünün nasıl olacağıysa büyük merak konusu. Burada unutulmaması gereken nokta dizinin oyunlardan çok daha önceki yılları, kitaplarda geçen olayları konu alacağı. O yüzden Geralt’ın yüzündeki yara izi henüz oluşmamış olabilir (Son Dilek‘i okuyanlar ne demek istediğimi hemen anlayacaktır). Aynı şekilde, kitaplara sadık kalırlarsa, sakallarının da olmaması gerek elbette.

- Reklam -
- Reklam -

Yönetmen Lauren Schmidt Hissrich ise çekimlerin tamamlanmasını şu sözlerle kutladı:
“Kıta’yı hayata geçirebilmek için kıçlarını yırtan tüm senaristlere, oyunculara ve harikulade çekim ekibine minnettarım.”
Şimdi geriye çekimler sonrası stüdyolarda gerçekleştirilecek düzenlemeler, efektler ve diğer prodüksiyon aşamaları kaldı. The Witcher dizisinin bu yılın son aylarında gösterime girmesi planlanıyor. Merakla bekliyoruz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for wifhty_zet wifhty_zet dedi ki:

    Son dilek okudum ama hatırlayamıyorum; Geralt’ın yara izi nasıl oluşmuştu, Yennefer hanımın adı geçiyordu sanki ?

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Hayır. İlk hikayede. Striga’yla savaştıktan sonra oluyor.

  3. Avatar for wifhty_zet wifhty_zet dedi ki:

    Pek mühim değilmiş o zaman. Yennefer yüzünün diğer tarafını da ben çizerim diye posta koyuyordu sanki.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman

Batman Rolü İçin Pattinson’a Rakip Çıktı: Nicholas Hoult

Pokemon Sleep

Pokémon Sleep ile Uykuda Oyun Dönemi Başlıyor