in

The Witcher Dizisinin İlk Görselleri Yayımlandı

Netflix’in merakla beklenen The Witcher dizisinin ilk fotoğrafları paylaşıldı. Karşınızda Geralt, Yennefer ve Ciri…

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Andrzej Sapkowski‘nin dünyaca ünlü fantastik romanlarından uyarlanan The Witcher dizisinin merakla beklenen ilk fotoğrafları paylaşıldı.

Netflix‘in resmi sosyal medya hesapları üzerinden beğeniye sunulan fotoğraflarda Geralt, Yennefer ve Ciri karakterlerinin dizideki hallerini ilk kez görme fırsatı yakalıyoruz. Bildiğiniz gibi Rivyalı Geralt rolü için Superman‘le hafızalara kazınan ünlü oyuncu Henry Cavill ile anlaşılmıştı. Bugüne dek deneme çekimleri haricinde kendisini Geralt olarak görme şansı bulamamıştık. Ama yayınlanan ilk görsel gönüllere su serpen cinsten. Çünkü Geralt her anlamıyla olmuş dedirtiyor. Dizinin geçeceği dönem itibariyle daha genç ve sakalsız olması gerekiyor çünkü. Ama akıllara şu soru da takılmıyor değil: Neden tek kılıcı var? Biri çelik, diğeri gümüş iki kılıç kuşanmaları Witcherların alametlerinden biridir bildiğiniz gibi. O zaman neden?

witcher 1

- Reklam -

Öte yandan Yennefer için o kadar olumlu konuşmak mümkün değil maalesef. Elindeki hançere ve koyu renkli kıyafetlerine rağmen Anya Chalotra huysuz, fettan büyücümüz için çok masum yüzlü kalmış. Ama tabii oyunculuğunu görmeden erken konuşmamakta da fayda var. Ciri‘yi canlandıran Freya Allan da kitaplardakinden biraz daha büyük ve genç gözükse de en azından siyahi değil

witcher 2

The Witcher

Dizinin ilk resmi afişi de görseller birlikte paylaşıldı. Afişte Geralt’ı tam teşekküllü (ve feci tanıdık) bir zırh içinde denize bakarken görüyoruz. Tabii hemen yine tek kılıçlı olduğu detayı çekiyor dikkatleri. Tepede de “En kötü canavarlar bizim yarattıklarımızdır,” ibaresi yer alıyor.

- Reklam -

The Witcher

Dizide Rivyalı Geralt’ı canlandıracak Henry Cavill da kendi sosyal medya hesabından bazı fotoğraflar paylaştı. Özellikle ikincisinde Geralt’ın dizideki kurt madalyonunun nasıl olacağını açık bir şekilde görebiliyoruz.

witcher 4

witcher 5

The Witcher dizisinin bu yılın sonlarında Netflix’te gösterime girmesi planlanıyor.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

24 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for serotonin serotonin dedi ki:

    İlk 3 kitabı okudum Yennefer hiççç hayal ettiğim gibi değil oyunları oynamadım ama oyundaki tipi daha çok benziyordu güzel bile oynasa ne kadar sevebilirim bilemiyorum hiç mi benzemez ya Henry Cavill’a bu mu yani :joy:

  2. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Nasıl bir kafayla okuduysam videosu yayınlandı diye okumuşum. Portala giriyorum resim var. :joy: Neyse sonradam dank etti ve resimler beni tatmin etti Yennefer hariç. :expressionless:

  3. Avatar for mit mit dedi ki:

    Yennefer’dan Henry Cavill’a o kadar hızlı geçiş yaptınız ki ambale oldum :smile:

    Sıcaktandır :grimacing:

  4. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Tuhaf bir şey diyeceğim. Burası püfür püfür… :sweat_smile: İstanbul daha sıcaktı. :roll_eyes:

    Sonradam yazmışım bir de. Sonradan adam gibi olmuş artık neyse… :sweat_smile:

  5. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Resimler konusunda bir şey diyemeyeceğim ama Yennefer’ı oynayan abla 21 yaşında, bunu öğrendiğimden beri çok bir şey beklemiyorum açıkçası. Oynayan kişiden beklemiyorum yani, yoksa o dizi bizi tatmin edecek kadar iyi olmak zorunda. :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

19 cevap daha var.

Haftanın Kitabı #110 – Garson

Haftanın Kitabı #110 – Garson

Dede Korkut Kayıp Öyküler

Seçkide 10. Yıl: Dede Korkut’un Kayıp Öyküleri