in

The Witcher Dizisinden Tadımlık Dövüş Sahnesi Paylaşıldı

Netflix’in merakla beklenen dizi uyarlaması The Witcher için bir video yayınlandı. Klipte Geralt’ı bir dövüş sahnesinin ortasında buluyoruz.

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’teki yerini almasına iki hafta kalan The Witcher dizisi için tadımlık bir video klip paylaşıldı. 24 saniyelik videoda Rivialı Geralt’ı zorlu bir dövüş sahnesinin ortasında görüyoruz.

Yayınlanan klip hem oyunlara hem de The Witcher kitaplarına aşina olan hayranları oldukça heyecanlandırmış gibi görünüyor. Bilindiği üzere dövüş sanatları Witcher dünyasında önemli bir yer tutuyor. Canavarlara farklı, insanlara farklı kullanılan kılıç türleri, büyüler ve iksirler… Dövüş sahnelerinin The Witcher dizisinde oldukça önemli bir yer tutacağı kesin.

Netflix’in NXOnNetflix adlı Twitter hesabında paylaşılan dövüş sahnesini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

The Witcher – Geralt Dövüş Sahnesi

https://twitter.com/NXOnNetflix/status/1202346783243788288

Sahnede, Geralt’ın yanında Ciri’nin babası Duny (Emhyr var Emreis) karakterini görüyoruz. Kraliçe Calanthe de kısa videoda kendisine yer buluyor. Sahne, Geralt ve Ciri arasındaki ilişkiyi de gözler önüne seriyor.

Henüz yayınlanmadan ikinci sezon onayını alan The Witcher dizisi, fantastik kurgunun önemli yazarlarından Andrzej Sapkowski tarafından yazılan metinlerden uyarlanıyor. Polonyalı yazar Sapkowski, dizinin yaratım sürecini yakından takip ediyor.

The Witcher 7 Sezonluk Malzemeye Sahip

Dizinin yaratıcı koltuğunda oturan Lauren Schmidt Hissrich adına ise The Umbrella Academy, Daredevil ve The Defenders gibi yapımlardan aşinayız. Hissrich kendisini yapıma oldukça adamış görünüyor. Gerek açıklamaları gerekse üstlendikleri projeye duydukları güven hayranların içini bir nebze de olsa rahatlatıyor. Ünlü yapımcıya göre The Witcher evreninde sürdürülecek en az 7 sezonluk bir materyal var.

- Reklam -

Ayrıca yine bu açıklamalardan yola çıkarak dizinin fantazi yönünden ziyade korku tarafının ağır basacağı da konuşuluyor.

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak The Witcher’ın bölüm isimleri sırasıyla şu şekilde: The End’s Beginning, Four Marks, Betrayer Moon, Of Banquets, Bastards and Burials, Bottled Appetites, Rare Species, Before a Fall ve Much More.

The Witcher Oyuncu Kadrosu

Dizi hem kitaplar hem de oyun uyarlaması nedeniyle kadro açısından da her zaman ince bir çizgi üzerindeydi. Geralt rolüne Superman’den de tanıdığımız Henry Cavill layık görüldü. Bu da yapımın üst kademeden bir iş olacağını gösterir gibiydi.

Witcher

Kadroda yer alan diğer oyuncular:

Ciri: Freya Allan
Yennefer: Anya Chalotra
Kraliçe Calanthe: Jodhi May
Eist Tuirseach: Bjorn Hlynur Haraldsson
Şaman “Fareçuval” Ermion: Adam Levy
Aretuza Büyücülük Okulu’nun müdiresi Tissaia de Vries: MyAnna Buring
Sabrina Glevissig: Therica Wilson-Read
Fringilla Vigo: Mimi Ndiweni
“Örümcekkuşu” Renfri: Millie Brady
Triss Merigold: Anna Shaffer
Diziden yayınlanan son fragmanı şuradan izleyebilirsiniz. Serini ülkemizde güncel olarak yayınlanmaya devam ediyor.

Dövüş sahnesi hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

Witcher: Dönüşü Olmayan Yol

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino, 2019’un En İyi Üç Filmini Açıkladı

Anadolunun Kronikleri

Anadolu’nun Kronikleri: Şamanlardan Ozanlara Bir Destan Dünyası