in

Witcher Oyuncusundan Taht Oyunları İtirazı Geldi

The Witcher dizisinin oyuncularından biri, yapımın Game of Thrones’la karşılaştırılmasından pek de hoşlanmadığını belirtti.

Royce Pierreson the witcher
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in, dünyaca ünlü seri The Witcher’ın dizisini çekmekte olduğunu hepimiz biliyoruz. Superman karakteriyle tanıdığımız Henry Cavill’in bizzat Geralt rolüyle karşımıza çıkacağı ve yayınlanan ilk fragmanıyla da izleyiciler tarafından olumlu karşılanan bir seri. Söz konusu seride oynayan oyunculardan bazıları, dizinin daha çıkmadan Game of Thrones gibi farklı büyük yapımlarla karşılaştırılması pek de hoşlarına gitmemiş.

Fakat diziyle dizi hakkında daha şimdiden birçok tartışma çıkmış durumda. Yalnızca oyuncuların rollerine uygunluğu değil, dizinin başka yapımlarla olacak potansiyel rekabeti de merak konusu. Netflix’in sahiden de diziyi, Game of Thrones’tan daha popüler kılmak gibi bir beklentisi var mı bilemiyoruz. Ancak karşılaştırma durumu dizide Istredd’i canlandıracak olan Royce Pierreson’ın canını belli ki biraz sıkmış. Öyle ki Digital Spy’a konuşan aktör iki diziyi karşılaştırmayı bırakmamız gerektiğini söylüyor.

The Witcher’ın Farklı Bir Mücadelesi Var

Oyuncu, verdiği bir röportajda diziyle alakalı olarak harika bir eserin ortaya çıktığını ve her karakterin kendisine göre bir yolculuğu ve hikâyesi olduğunu belirtiyor. The Witcher dizisinin kendine özgü bir evreni olduğunu söyleyen Pierreson, serinin farklı yapımlarla karşılaştırılmasının normal olduğunu söyledi. Ama Witcher’ın özel karakterlerinin de farklı mücadeleleri olduğunu sözlerine ekleyen oyuncu, izleyicilerinin bununla bir bağ kuracağını da düşündüğünü ekledi.

- Reklam -

The Witcher dizisinin uzun bir fragmanı yayınlanmış olsa da; Netflix henüz çıkış tarihi konusunda bir açıklamada bulunmadı. Fakat tahminler, yapımla bu yıl bitmeden buluşacağımız yönünde. The Witcher’ın dizisinin video oyunu değil, doğrudan doğruya Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski tarafından yazılmış roman ve kısa öykülerden uyarlandığını da hatırlatalım.

- Reklam -

* Finale Hazırlanan Vikings’ten Fragman Yayınlandı

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tamer_Kus1 Tamer_Kus1 dedi ki:

    Amma çok güvendiler şu kitap uyarlamasıyız olayına oyunla tanındı the witcher ve bu gerçeği kabul etmek işlerine gelmiyor bu adını ilk defa duyduğum arkadaş doğru bir konuya değinmiş ama GoT ile karşılaştırılamaz kesinlikle belki biraz karanlık bir Merlin olacaktır zira o castingle devam eder mi onda bile şüpheliyim.

  2. Avatar for Yeniay Yeniay dedi ki:

    Biz karşılaştırma yapmayalım tamam da bu serinin yazarı, GoT’dan daha iyi olabilir falan dememiş miydi? Yanlış mı hatırladım, karıştırdım mı?

    Şahsi fikrim GoT seri olarak da dizi olarak da LOTR’dan sonra en iyisi. Gerçi GoT’un son iki yılı ciddi manada rezalet ve hayal kırıklıklarıyla doluydu ama buna rağmen genel olarak -şimdiden- sidik yarıştırmaya kalkmaları birilerin, ciddi bir öz güven patlaması yaşadıklarını gösteriyor. Biraz yavaş gitsinler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Wan

James Wan, Dylan Dog’u Televizyona Uyarlıyor

Robert Downey Jr.

Robert Downey, Oscar’a Aday Gösterilmeyi Reddetti