in

The Witcher Dizisinden İlk Fragman Nihayet Geldi!

Netflix’in Game of Thrones sonrası oluşan boşluğu doldurmak için büyük oynadığı The Witcher dizisinden ilk fragman nihayet geldi!

The Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Dizi dünyasında Game of Thrones’un ardında bıraktığı boşluğu doldurmak için belki de en iddialı yapımlardan biri olan The Witcher dizisi hızla yaklaşıyor! Netflix’in Andrzej Sapkowski’nin dünyaca ünlü fantastik serisinden uyarladığı, oyunlarıyla dünyayı kasıp kavuran fenomenin ilk fragman ise nihayet bizlerle.

Rivyalı Geralt rolünde eski Superman Henry Cavill’i gördüğümüz yapımın ilk fragmanını birlikte izleyelim:

YouTube video

- Reklam -

En kötü canavarlar kendi yarattıklarımızdır. The Witcher’ın 1. sezonunun ilk resmi tanıtım fragmanını izleyin. The Witcher, çok yakında, yalnızca Netflix’te.
San Diego Comic Con etkinlikleriyle bizler de şiddetli bir fragman yağmuruna tutulmuştuk. Netflix’in oldukça merak edilen, uğruna sayfalarca teoriler üretilen The Witcher’ı da bu yağmurun en güzel damlası oldu.

Netflix’in kendisine oldukça güvendiği The Witcher dizisinin kadrosu şöyle:

Ciri: Freya Allan. Yennefer: Anya Chalotra. Kraliçe Calanthe: Jodhi May. Eist Tuirseach: Bjorn Hlynur Haraldsson. Şaman “Fareçuval” Ermion: Adam Levy. Aretuza Büyücülük Okulu’nun müdiresi Tissaia de Vries: MyAnna Buring.  Sabrina Glevissig: Therica Wilson-Read. Fringilla Vigo: Mimi Ndiweni. “Örümcekkuşu” Renfri: Millie Brady. Triss Merigold: Anna Shaffer.

Kanalın Rivyalı Geralt rolü için Cavill’den önce tam 207 aktörle görüştüğü yapım Game of Thrones’un boşluğunu doldurup yeni bir fenomen hâline gelecek mi, hep birlikte göreceğiz.

- Reklam -

Serinin kitapları ise dilimize Pegasus Yayınları tarafından kazandırılıyor. Okuma rehberi için buraya tıklayabilirsiniz.

Dizinin Andrzej Sapkowski’nin kitap serisini temel aldığını, oyunların sadece atmosfer adına ilham verici unsur olarak kaldığını da bir kez daha hatırlatalım.

İlk fragmanı siz nasıl buldunuz? Kayıp Rıhtım Forum‘daki tartışmalara katılarak yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz!


Witcher: Dönüşü Olmayan Yol

Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

28 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Henry Cavill iyi duruyor ama kalanı kafamı karıştırdı doğrusu.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Fena görünmüyor doğrusu. Umarım hayal kırıklığına uğratmaz

  3. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    CGI fazla gözüme battı. Netflix 2.sezona onay verirse daha sağlam bütçeyle daha iyi iş yapabilirler.

  4. Avatar for Voldemort Voldemort dedi ki:

    Asoiaf killer is coming

  5. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    E bu benim beklediğimden iyi görünüyor. Güzel mi olacak ne? Netflix bana sahte hayaller satma, çünkü inanırım.

    Prodüksiyonu GoT ile kıyaslamak yanlış, o hataya düşmemek lazım. Netflix’in kulvarı ve amacı farklı. GoT ile kıyaslayabileceğimiz ilk yapım LotR olacak, ona göre vaziyet alalım dostlar…

    Henry de iyi kotarmış valla, helal olsun. Diğer oyuncular Hakan Muhafız kafası, efendime söyleyeyim Warcraft filmi kafası…

    Sonuç: Ben izlerim ki bunu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

23 cevap daha var.

The Witcher

The Witcher Dizisinin Başrolü İçin Netflix Tam 208 Aktörle Görüşmüş

Titans

Titans Setinden Üzücü Haber: Bir Kişi Hayatını Kaybetti