in

Witcher Dizisinden Tarih ve Fragman Geldi

Andrzej Sapkowski’nin meşhur fantastik kurgu serisi The Witcher uyarlaması için yeni bir tanıtım videosu geldi. Dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Netflix kütüphanesine eklenmesi beklenen The Witcher dizisi için yeni bir tanıtıcı fragman yayınlandı. Fragmanla birlikte serinin ilk sezon tarihi de böylece açığa çıkmış oldu.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski imzalı epik fantastik kurgu türündeki The Witcher kitapları, yine Polonyalı bir oyun firması olan CD Projekt tarafından video oyuna uyarlandığında; seri dünya çapında tanınmaya başlanmıştı. Ardından oyunlar iyice fenomen haline gelmiş, hem kitapların satışları ciddi oranda artmış hem de bir Netflix uyarlamasının kapısı aralanmıştı.

The Witcher evreni için bir dizi uyarlaması uzun zamandır konuşuluyordu. Projeyi yürütecek ekip ise dijital yayıncılığın önemli aktörlerinden Netflix olmuştu. Kanal Rivialı Geralt rolüne eski Superman Henry Cavill’i getirerek projeye ne kadar önem verdiğini herkese gösterdi.

- Reklam -

Nihayetinde ilk fragman geçen temmuz ayında yayınlandı. O zamandan bugüne de dizinin yayın tarihine dair sayısız gerçek dışı bilgi paylaşıldı. Sonunda yapımın yayın tarihi, yayınlanan fragmanla birlikte açıklığa kavuştu.

Netflix’in The Witcher Dizisi İçin Tarih Belli Oldu

Yayınlanan fragman, dizinin ilk sezonunun 20 Aralık 2019 tarihinde izleyicilerle buluşturulacağını işaret etti. Serinin 2019 bitmeden hayranlarla buluşması bekleniyordu. Bu açıdan da beklentiler boşa çıkmamış oldu.

- Reklam -

Ciri rolünde Freya Allan, Yennefer koltuğunda Anya Chalotra, Kraliçe Calanthe olarak Jodhi May, Triss Merigold için de Anna Shaffer’ın karşımıza çıkacağı The Witcher dizisi, böylece ajandalardaki yerini almış oldu.

Serinin kitapları ülkemizde Pegasus Yayınevi tarafından basılıyor. Dilimize son kazandırılan Witcher romanı ise Kırlangıç Kulesi oldu.

Türkçe altyazılı fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

54 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    Güzelim Yennefer’ı Hint fakirine benzetmişler, bi ona yanarım :frowning:

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Şu küvet olayı da ne ikonik sahne oldu ya.

  3. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Fragmanı izleyince Gwent oynayasım geldi. Oyunu bir noktadan sonra bırakıp kendimi Gwent destelerini toplamaya verdiğim doğrudur. :sweat_smile:

  4. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Heyecanladıran bir fragman oldu, çoğunluğun aksine ben baya yükseldim Witcher için başlasa da izlesek :smiley:

  5. Avatar for Dvne Dvne dedi ki:

    Aynı şeyi mi izledik diye sordum kendime:

    Ya da benim güzellik kriterim farklıdır bilemiyorum :blush:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

49 cevap daha var.

Buzul

Buzul Kütlesi, Sera Gazının Geçmişini Açıklıyor

kara veba olum şeytan

Bilim İnsanları Kötülüğün Kökenini Araştırdı