in

The Witcher Dizisinden 2 Soundtrack Yayınlandı

The Witcher dizisinden 2 soundtrack paylaşıldı. Sonya Belousova ve Giona Ostinelli imzalı parçalar dizinin ruhunu açığa çıkartıyor.

netflix the witcher dizi muzigi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix ekranlarında gözükmesi için gün saydığımız The Witcher dizisinde hareketlilik sürüyor. Andrzej Sapkowski’nin epik fantazi serisinden uyarlanan diziden 2 soundtrack (OST) yayınlandı.

The Witcher dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçen günlerdeki Geralt’ın 24 saniyelik dövüş sahnesini barındıran video klip paylaşımından sonra, yapıma dair yeni materyaller hayranların heyecanını artırmak için sunulmaya devam ediyor.

Bugün ise dizinin müziklerinden iki tanesi hayranlara servis edildi. Polonyalı oyun firması CD Projekt’in video oyun uyarlamalarında, The Witcher’ın öne çıkan bir yanı da başarılı oyun müzikleriydi. Bu nedenle serinin takipçileri dizide kullanılacak müzikleri oldukça merak ediyor.

- Reklam -

Dizinin müzik albümünden iki parça, hayranların beğenisine sunularak görücüye çıktı. Dizinin bestecileri Sonya Belousova ve Giona Ostinelli, geçen yılın büyük çoğunluğunu The Witcher müziğini oluşturmak için geçirdi.

Belousova ve Ostinelli’nin imzasını taşıyan parçalar SoundCloud üzerinden paylaşıldı. Parçaları hemen aşağıdan dinlemeniz mümkün.

The Witcher Dizi Müziği

Geralt of Rivia

Toss A Coin to Your Witcher

Daha önce The Romanoffs ve The Mist gibi yapımların müziklerini besteleyen Belousova ve Ostinelli, Netflix’in The Witcher uyarlaması için oldukça uzun bir mesai harcadı.

Geralt of Rivia adını taşıyan parça, dizinin ana müziği (main theme) olacak. Toss A Coin to Your Witcher ise bir taverna marşı tadında.

Geralt rolünde Superman’den tanıdığımız Henry Cavill’i göreceğimiz dizide Freya Allan, Anya Chalotra, Jodhi May, Bjorn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring ve Anna Shaffer gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

the witcher dizi soundtrack 2

Dizinin yaratıcı koltuğunda ise Lauren Schmidt Hissrich oturuyor. Kendisini The Umbrella Academy, Daredevil ve The Defenders gibi yapımlardan hatırlıyoruz.

The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak sorusu, geçtiğimiz haftalarda yanıt bulmuştu. Dizi 20 Aralık 2019 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Serinin kitaplarının da güncel olarak ülkemizde de yayınlanmaya devam ettiğini hatırlatalım.

The Witcher

Yayınlanan iki parçayı siz nasıl buldunuz? Dizinin müzikleri hakkında beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

Witcher: Dönüşü Olmayan Yol

Kaynak: IndieWire

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Toss a Coin to The Witcher parçasını beğendim ama Geralt of Rivia bildiğin elektronik bir gürültü sadece. Diğer müzikler de böyleyse yazık olacak. Oyunların müzikleri çok daha başarılı bundan.

    https://www.youtube.com/watch?v=sG-Ugvy3GoA
    Dizinin ana teması bu olsun, gözümüz gönlümüz açılır vallaha. O nedir öyle allah aşkına arkadaş ya!
  2. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Toss A Coin To Your Witcher’ı Jaskier(Dandelion) mi söylüyor acaba? İyi bir sahne olabilir.

  3. Avatar for MuratBarisSari MuratBarisSari dedi ki:

    Esasen Geralt Of Rivia oyuna benziyor. Tulum tarzi tiz tema, keman viyolonsel ile degistirilmis gibi duyuyorum. Ben elektronik muzik severim o acidan ozellikle giris hosuma gitti. Gerci Witcher’ı ciddi olarak sevmekle birlikte ne oyundaki muzikleri ne bunlari o kadar seviyorum.

    Toss A Coin’i Dandelion soyluyor olsa cok keyifli olurdu ama resmen senfoni gibi devami :grin:

    Her ikisi de slav etkisinden bati sounduna yaklastirilmis gibi. Yine ana tema her ikisinde de oyuna benziyor denebilir.

    Bununla birlikte ana materyal kitap ve ondaki sarkilari da duyamiyoruz sonucta…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mızrak

Seçkide 125. Sayı: “Mızrak Öyküleri”

Dijital

Dijital Dünyanın Kelimeleri Artık Türkçe: “RT” Değil “Sektirme”