in

The Witcher 2. Sezonda İki Witcher Daha Olacak

The Witcher 2. sezonu Rivya’lı Geralt dışında iki Witcher daha içerecek. Çekimleri başlayan Netflix’in popüler dizisi 2021’de ekranlarda olacak.

the witcher 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

İlk sezonu aralık ayının sonunda yayımlanan The Witcher, platformun gözde yapımlarından biri haline geldi bile. Dizi bildiğiniz üzere video oyunlarına da kaynak olan Andrzej Sapkowski’nin romanlarından uyarlanıyor ve Witcher olması için eğitilmiş Rivya’lı Geralt adında bir canavar avcısının hikâyesini anlatıyor. Yeni sezonunun çekimleri bu ay başlayacak olan The Witcher’ın söylentilere göre kadrosuna iki oyuncu daha katıldı. Paul Bullion ve Yasen Atour, yeni sezonda Lambert ve Coën adlı iki Witcher’ı canlandıracak.

İkinci sezon onayını daha ilk sezon yayımlanmadan önce alan dizinin yeni bölümlerinin 2021 yılında yayımlanacağı belirtiliyor. 1. sezonun çekiminin ve yapımının oldukça uzun sürdüğü düşünülürse uzun bir ara olmasına da şaşırmamak gerek tabii.

The Witcher

- Reklam -

Hatırlarsanız ilk sezonun final bölümünde Geralt, Sürpriz Çocuğu Ciri ile buluşmuştu. Dolayısıyla hayranlar ikinci sezonda hangi karakterlerin ve olayların olacağını merak etmekte. Çekimlerin bu ay başlamasıyla birlikte yeni karakterler de eklenmeye başladı. Bu sayede en azından karakterler konusunda biraz fikrimiz olacak.

Redanian Intelligence’a göre yeni sezonda başka iki Witcher daha izleyeceğiz. Lambert ve Coën adlı bu Witcher’lar üç bölümde karşımıza çıkacak. Peaky Blinders’tan tanıdığımız Paul Bullion Lambert’i, Young Wallander’da oynayan Yasen Atour da Coën’i canlandıracak. Her iki karakter de Sapkowski’nin romanlarında yer alıyor ve Witcher’ların bulunduğu Kaer Morhen’da yaşayan Ciri’ye dövüş eğitimi veriyorlar. Lambert ayrıca video oyunlarında da karşımıza çıkmış, büyücü Triss Merigold ile aralarındaki ilişkinin düşmanca olduğunu görmüştük.

The Witcher 2. Sezon Ne Anlatacak?

Bu iki karakterin dahil olmasıyla hikâyenin daha derinleşeceğini, farklı Witcher okullarının öyküsünü izleyeceğimizi söyleyebiliriz. Hem Geralt hem de Lambert, Kıta’nın kuzeyinde yer alan Kaer Morhen’deki Kurt Okulu’ndan geliyor. Buna karşın Coën merkezi başka bir bölgede yer alan Griffin Okulu’na ait. Farklı Witcher’ların yer alacak olması, bu okulların arasında ne gibi farklılıkların olduğunu ve farklı okullardan gelen Witcher’ların aralarında ne tür bir ilişki olduğunu bize anlatabilir.

- Reklam -
Paul Bullion ve Yasen Atour
Paul Bullion ve Yasen Atour

Geralt ve Ciri’nin bir araya gelmesiyle ilk sezonda da birkaç kez atıfta bulunulan Kaer Morhen’i de ikinci sezonda muhtemelen göreceğiz. Kitapta Geralt burada yaşarken Ciri de dövüş eğitimi alıyordu. Bu konuya dair yakın zamanda Ciri’yi canlandıran Freya Allan’dan da ipucu aldık. Instagram hikâyesinde kılıç resmi paylaşan Allen, Cintra Prensesinin ikinci sezonda Geralt ve diğer Witcherlar’dan dövüş eğitimi alacağı fikrini uyandırdı.

Her ne kadar bu iki karakterin eklenmesi pek çok kişiyi heyecanlandırsa da hâlâ iki karakter eksik: Vesemir ve arkadaşı Eskel. Her ikisi de Geralt’ın hikâyesinde önemli bir yere sahip. Bu iki karakter ile herhangi bir bilgi şimdilik yok ancak çekimlerin başlayacağını düşünürsek yakın zamanda bilgi gelecektir diyebiliriz.

Dizinin 2. sezonu ile ilgili sizlerin düşünceleri nedir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


The Witcher Yazarı Sapkowski’den Dizi Hakkında Samimi Röportaj

Kaynak: Screen Rant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Gümüş atın avcılarınıza dolsun o keseleri.

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Sadece iki Witcher girerse kan çıkarırım :slight_smile: En az üç Witcher girmeli: Lambert, Eskel ve Vesemir.

    Coen için seçilen oyuncu ise çok kötü. Adamda tam bir Ofirli tüccar tipi var. Anlaşılan çeşitlilik nanesi katlanarak devam edecek yeni sezonda.

  3. Avatar for Aedd-Gynvael Aedd-Gynvael dedi ki:

    Geralt dışında 4 Witcher’ın girmesi gerekmiyor mu yav? Coen, Vesemir, Eskel, Lambert ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ken Macleod - İnsan Cephesi

Ken Macleod İmzalı Bilimkurgu Kitabı “İnsan Cephesi” Raflarda

Gölgeler - Olcay Şeker

Olcay Şeker’den Yeni Gerilim Kitabı: Gölgeler