in

Tiger King 2 Duyuruldu: Belgesel Dizisinin Devamı 2021’de Geliyor

Tiger King 2, Netflix tarafından duyuruldu. Joe Exotic’i merkezine alan belgesel dizisinin devamı 2021 yılı içerisinde izleyiciyle buluşacak.

Tiger King 2 Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in sevilen belgesel serisi Tiger King’in devamı olan Tiger King 2, 2021 yılı içerisinde seyirciyle buluşacak.

Netflix belgesel dizi formatıyla da oldukça beğenilen yapımlara imza atmıştı. Özellikle suç kategorisinde beklenen yapımlar arasında The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, The Tinder Swindler, Trust No One: The Hunt for the Crypto King ve Bad Vegan projeleri yer alıyor. Ancak yalnızca Tiger King 2’yu bu yıl içinde izleyebileceğiz.

2020’de yayınlanan Tiger King dünya çapında olumlu yorumlar almıştı. Yapım, Joe Exotic olarak da bilinen Greater Wynnewood Exotic Hayvan Parkı’nın eski kurucusu Joseph Schreibvogel’in hikayesini anlatıyordu. “Büyük kedilerin” dünyasında tanınmış biri olan Joseph, 2018’de birçok hayvanı istismar ettiği ve Big Cat Rescue’nun kurucusu Carole Baskin’i öldürmesi için iki adam tuttuğu suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

- Reklam -

İnsanların Koronavirüs salgını sebebiyle evlerinde kalmaya başladığı döneme denk gelmesiyle birlikte Tiger King’in popülaritesi de artmış ve ilk haftasında altmış dört milyon izlenme oranına ulaşmayı başarmıştı.

Yönetmenliğini yeniden Eric Goode ve Rebecca Chaiklin’in yapacağı devam projesinde, ikiliye ek olarak Chris Smith ve Fisher Stevens da uygulayıcı yapımcılar olarak yer alacak.

İşte Tiger King 2 Duyurusunun da Bulunduğu Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

İlk yapımın çıkışından sonra gerçekleşen bazı olayların, Tiger King 2’ya malzeme olma açısından fayda sağlayabileceği düşünülüyor. Joe Exotic’in eski çalışanlarından olan hayvanat bahçesi görevlisi Erik Cowie, New York’ta ölü bulundu. Ayrıca Carole Baskin’in, Joe Exotic’in hayvanat bahçesini satma girişimi ve Exotic’in yeniden yargılanma gibi gelişmeler de mevcut.

- Reklam -

Tiger King 2 belgeselinin şimdiden baskı altında olduğu söylenebilir. Yapımın, seyirci tarafından Peacock’ta yayınlanan ve Kate McKinnon ve John Cameron Mitchell gibi isimleri izlediğimiz mini diziyle BBC Two belgeseli olan Louis Theroux: Shooting Joe Exotic gibi projelerle karşılaştırılacak olması da doğal.

Belgesel serisinin yeni sezonu 17 Kasım 2021 tarihinde Netflix’teki yerini alacak.

Tiger King 2’nun gelişi hakkında neler düşünüyorsunuz? Nicolas Cage’in oyunculuğuyla birlikte, yeni yapımda aynı büyüyü yakalamayı başarabilecekler mi? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

arkeofili soylesi erman ertugrul

Arkeofili: “Uzaylılar ya da Gizemli Olaylar Olmadan da Arkeolojik Bilginin İlgi Çekici Olduğunu Gösterdik”

Albert Einstein: Genel Görelilik Teorisi El Yazmaları

Albert Einstein’ın Genel Görelilik Teorisi El Yazmaları Satışa Çıkıyor