in ,

Titans Dizisinden Bruce Wayne ve Deathstroke’lu 2. Sezon Fragmanı

DC Universe’ün ilk sezonuyla oldukça beğenilen dizisi Titans’tan, Bruce Wayne ve Deathstroke’lu 2. sezon fragmanı yayınlandı!

Titans 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

DC uzun süredir ne sinema filmleri ne de televizyon için yaptığı dizilerle kendini doğru düzgün ifade edemiyor. Gelen eleştiriler ve Marvel’ın gerisinde kalması dolayısıyla yüzü pek gülmüyor. Fakat geçtiğimiz yıl DC Universe için hazırlanan Titans dizisiyle olumlu eleştiriler almış, görmek istediğimiz DC yüzünü bizlere yansıtmıştı.

Dizinin merakla beklenen ikinci sezonuna ait ilk fragman da bugün itibarıyla yayınlandı. Fragmanda karşılaştığımız yeni saç modelleri, yeni kostümler ve elbette yepyeni karakterler oldukça dikkat çekici.

Titans’ın ilk sezonunda son olarak  gördüğümüz şey Rachel annesi tarafından manipüle edilerek, şeytani babası Trigon’un Dünya’ya geri dönmesine yardım etmişti. Gar’ı iyileştirme sözünü tutmasına rağmen, Rachel’ı arkadaşlarının geri kalanından uzaklaştırmaya çalışmış ve dünyayı yok etme niyetini açıkça göstermişti. Şimdiyse 2. sezonda aramıza yeni karakterler de katılacak. Bunlardan biri Superboy, diğeri de Aqualad.

- Reklam -

Titans 2. Sezon Deathstroke

Fakat bu sezonun muhtemelen en önemli yıldızı paralı asker ve suikastçı Deathstroke olacak. Yayınlanan ilk fragmanın sonunda o ihtişamlı kostümüyle kendisini az da olsa görebildik. Deathstroke karakterini Esai Morales oynayacak. Ayrıca uzun bir süredir kendisini Game of Thrones’ta Jorah Mormont olarak izlediğimiz Iain Glen de Bruce Wayne karakterini canlandıracak. Glen‘i Bruce Wayne olarak fragmanda görme fırsatına da eriştik. Batman, ilk sezonda gölgeler içinde ve sadece kostümle aramızdaydı ancak bu sezon kanlı canlı şekilde Gotham’a geri dönecek ve yargı dağıtacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz?

- Reklam -

Titans’ın 2. sezonu 6 Eylül 2019’da DC Universe platformunda yayınlanacak.

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Titans dizisinin ilk sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? Ve ikinci sezondan neler bekliyorsunuz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    En başından beri güzel görünen bir diziydi. Umarım izlerim bir gün. :slight_smile:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ben henüz başlayamadım, ama boş bir vaktimde başlıycam. Süper bir diziye benziyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yazar

Yazar Adaylarına Altın Değerinde 7 Tavsiye

Carnival Row

Amazon’un Orlando Bloom’lu Fantastik Dizisi “Carnival Row”dan Yeni Fragman