in ,

Finale Hazırlanan “Titans”ın Kalan Bölümleri için Son Fragman Yayınlandı

Titans 4. sezon 2. kısım fragmanı yayınlandı. HBO Max’te yayınlanan DC dizisi kalan bölümleri ile final için gün sayıyor

Titans 4. Sezon Fragmanı: Final Kapıda
- Reklam -
- Reklam -

Titans 4. sezon 2. kısım fragmanı paylaşıldı. Kalan bölümleri ile final yapmaya hazırlanan DC dizisinin yayın tarihi de yeni görüntüler eşliğinde belli oldu.

HBO Max’in uzun süredir devam eden DC TV programlarından biri, son bölümleri için hazırlanıyor. İlk kısmın yayınlanmasının ardından HBO Max, Titans 4. sezon 2. kısmın seriyi resmi olarak sonlandıracağını bu yılın başlarında duyurdu. Haber, 4. sezon ile sona erecek olan Doom Patrol’ün iptaliyle birlikte geldi. Her iki dizi HBO Max’e geçmeden önce DC Universe yayın platformunun bir parçasıydı. Doom Patrol 4. sezon 2. kısmın ne zaman başlayacağı ise şu anda belli değil. Her iki dizi de Warner Bros. Discovery’nin HBO Max özelinde vergi indirimi adına kurban edilmiş yapımları arasında yer alıyor.

Aradan geçen yaklaşık 3 aylık bir sürenin sonunda HBO Max, kalan bölümlerde neler olacağına dair bir ilk bakış sunduğu yeni bir fragman yayınladı. Ek olarak sonunda Titans 4. sezon 2. bölüm için bir dönüş tarihi belirledi. Maceranın kalan 6 bölümü 13 Nisan 2023 tarihinde başlayacak ve haftalık olarak yayınlanacak.

- Reklam -

Titans 4. Sezon 2. Kısım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmana ek olarak, Jay Lycurgo’nun canlandırdığı Robin rolündeki Tim Drake’in kostümlü ilk bakış da paylaşıldı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Tim Drake Titans 4. Sezon kostüm ilk bakış

Bitmesine sadece altı bölüm kalmış olsa da Titans 4. sezon ile cevaplanması gereken pek çok soru var. Yapımcılar tüm bunları kalan altı bölümde hayranları tatmin edecek şekilde cevaplayacaklarını savunuyor olsalar da henüz bu konuda kesin bir şey söylemek için çok erken.

- Reklam -

Hem fragman hem de Robin açıklaması, Tim’in eğitiminin sonunda ikonik kahramana uygun hâle geleceğini doğruluyor. Tim’in Robin kostümünün nasıl devreye girdiği henüz belli değil. Dizi sorumlusu tarafından yapılan bir yorumdan sonra Jason Todd’un geri dönen Titanlardan biri olacağı tahmin edildi. Görüntülere göre Jason, Tim’in Robin olma yolundaki son adımlarının çok önemli bir parçası olabilir.

Titans 4. sezon, 2. bölüm fragmanı ayrıca Brother Blood’ın şimdiye kadarki en büyük tehdit olacağını açıkça ortaya koyuyor. Herhangi bir değişiklik veya ertelenme yaşanmadığı takdirde dizinin final bölümü 28 Mayıs 2023 tarihinde HBO Max kütüphanesindeki yerini almış olacak.

Titans’ın final bölümlerinden beklentileriniz neler? Sizce ilk sezondaki tempoyu yakalayabilecekler mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Renfield Filminden Yeni Fragman Yayında

Nicolas Cage’in Dracula’sına Daha Detaylı Bakış Atan Yeni “Renfield” Fragmanı Yayında

Direniş - Bengi De Sa Matos Paixao | Çevirmenin Çemberi

Direniş – Bengi De Sa Matos Paixao | Çevirmenin Çemberi: “Tanıdık Duygular Sunmakta Usta Bir Roman”