in

Titans 4. Sezonu Onaylandı: HBO Max Dizisi Maceralarına Devam Edecek

Titans 4. sezon onayı DC FanDome etkinliğinde geldi. Sevilen HBO Max dizisi, en az bir sezonu daha garantiledi.

Titans 4. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Titans 4. sezon onayı aldı. HBO Max üzerinden yayınlanan DC dizisi, daha fazla macerayla geri dönecek.

Teen Titans ekibine göre daha karanlık ve daha cesur bir yaklaşımla resmedilen Titans dizisi ilk olarak 2018 yılında DC Universe üzerinden yayınlanmaya başladı. Toplamda 11 bölümden oluşan 1. sezon, özellikle DC hayranları tarafından oldukça sevildi ve karakterlere bir dizide bu şekilde yaklaşım oldukça ilgiyle karşılandı

Dizinin başrollerinde Dick Grayson / Nightwing rolünde Brenton Thwaites, Kory Anders / Starfire rolünde Anna Diop, Gar Logan / Beast Boy rolünde Ryan Potter, Rachel Roth / Raven rolünde Teagan Croft, Hank Hall / Hawk rolünde Alan Ritchson ve Dawn Granger / Dove rolünde Minka Kelly yer alıyordu. Ekibe daha sonradan Superboy rolüyle Joshua Orpin, Donna Troy rolüyle Conor Leslie ve Jason Todd rolüyle Curran Walters gibi isimler eklendi. Diğer karakterlerin yanı sıra 2. sezonda hem Batman hem de Deathstroke gibi ikonik isimler de seriye dahil oldu.

- Reklam -

3. sezon onayını geçen sene alan ve bu sene ağustos ayında başlayan yapımda, takip edenlerin bileceği üzere Jason Red Hood oldu ve Dr. Johnathan Crane / Korkuluk (Vincent Kartheiser) ile birlikte eski ekibini alt etmek için planlar yapmaya başladı. Yeni sezonda ayrıca Barbara Gordon (Savannah Welch) ve Tim Drake (Jay Lycurgo) karakterleri de tanıtıldı. 3. sezon macerası devam ederken şimdi de DC FanDome etkinliğinde dizinin hayranı olan izleyiciler için sevindirici bir haber geldi.

Titans 4. Sezon 2022 İçinde Gelebilir

Titans 4. sezon onayı

2021 DC FanDome etkinliği, daha çok merakla beklenen The Batman, Black Adam ve The Flash gibi filmlerden fragmanlar yayınlarken, bir yandan dizilerini de boş geçmedi ve Titans’ın 4. sezonunun geleceğini resmi olarak duyurdu. 3. sezonun final bölümü 21 Ekim’de yayınlanacak olan dizinin 4. sezonunun onay duyurusunu ise dizide Dick Grayson karakterini canlandıran Brenton Thwaites yaptı.

- Reklam -

Henüz 4. sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı veya ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler paylaşılmış değil. Ancak şu an için, önceki sezon aralıklarını da göz önüne alarak 2022’nin sonbaharında geleceğini söylemek mümkün.

3. sezon final bölümü yayınlanmayan Titans’ın bir sonraki sezonunun hangi konuyu işleyeceği ise belli değil. Bunula birlikte her sezonda diziye katılan karakterlerin sayısı göz önüne alındığında, yeni sezonda da daha fazla çizgi romandan tanıdık simaların dizide yer alacağı söylenebilir.

Titans’ı takip ediyor musunuz? Dizinin 4. sezon onayı alması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    DC evrenini çok seviyorum fakat, bu tarz gerçekçi ve daldan dala atlamayan dizi - film nadir yapıyorlar :frowning: Ya filmler birbiriyle tutarsız oluyor veyahut lakayt, ya da dizileri lay lay lom havasında geçiyor. O yüzden, bana göre bu seri DC evreni içinde kıymetli bir parça olarak duruyor. Umarım çoğalır böylesi eserleri …

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bilimkurgu Hayal Gücü

Bilimkurgu: Hayal Etmenin Gücünü Ortaya Çıkaran Tür

Lucy Uzay Aracı, Orhan Pamuk Alıntısı ve Atasözü

Jüpiter Yolcusu Uzay Aracı, Orhan Pamuk Alıntısı ve Türk Atasözü Taşıyor