in

HBO Max’in DC Dizileri “Titans” ve “Doom Patrol”ün Yeni Sezonları İptal Edildi

Titans ve Doom Patrol dizilerinin yeni sezonları iptal edildi. HBO Max, değişen DC Studios yönetimi sonrası eski içeriklere veda etmeye devam ediyor.

Titans ve Doom Patrol 5. Sezonları İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Titans ve Doom Patrol 5. sezonları iptal edildi. HBO Max, ilk olarak DC Universe üzerinden yayınlanmaya başlayan ve iyi bir hayran kitlesi edinen her iki DC Studios dizisinin de devam sezonları için resmi olarak iptal kararı aldı.

Warner Bros. ve Discovery şirketlerinin geçen yıl birleşmesinden bu yana DC Universe için zorlu bir dönem oldu. Her şey Batgirl filminin tartışmalı iptali ile başladı. Çekimleri tamamlamasına rağmen stüdyo, Leslie Grace’in oynadığı filmi rafa kaldırdı. Ayrıca televizyon tarafı için geliştirilen Strange Adventures ve Green Lantern dizilerinin yapımlarından da vazgeçildi. The CW kanalında da DC’s Legends of Tomorrow dahil olmak üzere birçok dizinin yeni sezonu iptal edildi.

Ancak görünen o ki bunlar bir son olmayacak. Ne yazık ki daha fazla DC TV içeriği HBO Max’teki yeniden yapılanmadan etkileniyor. The Hollywood Reporter, hem Titans hem de Doom Patrol’ün bu yıl yayınlanacak 4. sezonlarının kalan bölümlerinin ardından resmi olarak sona ereceğini doğruladı. Haber kaynaklarına göre yaratıcı ekipler 4. sezon çekimlerine başlamadan önce bu tarz bir durumun olacağını fark etmişlerdi. Bu nedenle, devam eden sezonlarının finallerini çok fazla soru işareti bırakmayacak sonlarla hazırladılar. Titans ve Doom Patrol yaratıcıları Greg Walker ve Jeremy Carver, dizilerinin sona ermesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

Yaratıcılar Titans ve Doom Patrol 5. Sezon İptallerini Tahmin Ederek Hareket Ettiler

Titans ve Doom Patrol 5. Sezonları İptal Edildi

GREG WALKER: “Yetenekli oyuncu kadromuz, yazarlarımız ve ekibimizle kırk dokuz bölümün hepsini son beş yıldan fazla bir süredir hayata geçirme çabalarıyla son derece gurur duyuyorum. Berlanti Productions’ta daha iyi ortaklar isteyemezdim. Warner Bros. Television, HBO Max ve başından beri Geoff Johns ve Akiva Goldsman’a, bu süreç boyunca sarsılmaz güvenleri için inanılmaz derecede minnettarım. Son olarak Titans’a her daim bağlılıklarını belli eden tutkulu hayranlarımıza sürekli destekleri, katılımları ve ilgileri için teşekkür etmeliyim. Sevgili karakterlerimize hepimizin hak ettiklerini bildiğimiz kapanışı vereceğini umduğumuz altı bölümümüz kaldı.”

JEREMY CARVER: “HBO Max, Warner Bros. Television, Berlanti Productions ve DC Studios’taki harika destekleyici ortaklarımıza, geçen dört sezonda bizi şımarttığınız için teşekkür ederiz. Harika oyuncu kadromuza, yılmaz ekibimize, korkusuz yazar ekibine ve en çok da güzel hayranlarımıza: hepinize daha da çok teşekkür ederim. Bunu hayatta bir kez karşılaşılabilecek bir yolculuk haline getirdiniz.”

- Reklam -

Şu an için Titans ve Doom Patrol 4. sezonlarının ikinci yarıları için bekleyiş devam ediyor. Her iki dizinin tamamlanmasıyla birlikte HBO Max’te şu an için devam eden DC yapımı olarak Peacemaker 2. sezon ile animasyon dizisi Harley Quinn’in 4. sezonu kalmış olacak. Ayrıca The Batman’in Colin Farrell’lı The Penguin spin-off dizisi için de çalışmalar devam ediyor. Constantine ve Madame X’in iptallerine rağmen, J.J. Abrams’ın Justice League Dark serisi hâlâ geliştirme aşamasında gözüküyor.

Titans ve Doom Patrol 5. Sezonları İptal Edildi

Titans ve Doom Patrol’ün devam etmeyecek olmaları konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Dizileri takip ediyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Iyi halt etmiş. Bende Titans niye gelmiyor diyordum, şom ağzımı açmaz olaydım. (:

  2. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Tim Drake’in ahı tuttu herhalde.Çocuğa bir kostüm vermediler ,bizimkilerin yanında tişörtle takılıyordu :joy: :joy:

  3. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Doom Patrol’ü izlemediğim için bilmiyorum ama Titans’ın zaten devam etmemesi gerekiyordu. Harika başlayan bir ilk sezon sonrası her yeni sezonda kaliteyi daha da düşürmeyi başarması bile büyük bir başarı aslında…

  4. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Bu yorum Titans’ın üçüncü sezonu için yapılmış bir yorumdur. Çıktığından haberim yoktu o yüzden yokmuş gibi davranabiliriz. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yazarın Yol Haritası - The Paris Review Söyleşileri Türkçede

The Paris Review Söyleşileri “Yazarın Yol Haritası” Kitabında Bir Araya Geliyor

Britanya Satanist Ayini

Domuz Kalpleri ve Mumlarla Yapılan Tuhaf Ritüelin Ardından Britanya’da Yetkililer “Satanist” Ayininin Peşine Düştü