in , ,

Tokyo Revengers 2. Sezonu ile Geri Dönüyor: Açılış Jeneriği Yayınlandı

Tokyo Revengers 2. sezon açılış jeneriği paylaşıldı. İlk sezonu ile adından söz ettirmeyi başaran anime serisi, devam bölümleir ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Tokyo Revengers 2. sezon açılış jeneriği
- Reklam -
- Reklam -

Tokyo Revengers 2. sezon açılış jeneriği yayınlandı. Ken Wakui’nin aynı adlı popüler manga serisinden uyarlanan anime dizisi, macerasına ilk sezonda bıraktığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Anime serisinin ilk sezonu Nisan 2021’de başlayan ve toplamda 24 bölümle Eylül 2021’de sona eren Tokyo Revengers, kısa süre içerisinde zaten popüler olan mangasına dünya çapında bir tanınırlık kazandırdı. Seri, farklı birçok sorunla boğuşan 26 yaşındaki Takemichi Hanagaki adlı karakterin, ölmeye çok yakın bir sırada zamanda geçmişe gitmesini ve çeteler tarafından öldürülen kız arkadaşını kurtarmasını konu ediniyor.

Serinin ilk sezonu oldukça önemli bir noktada final verdi ve hayranlar, bahsedilen tüm bu büyük ölümlerin ardından herkesin bir şekilde nasıl hayatta kaldığını açıklaması için animenin geri gelmesini hevesle bekliyorlar. Nihayet Kış 2023 programının bir parçası olarak beklenen yapım da kısa süre içerisinde geri dönmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Tokyo Revengers 2. sezon açılış jeneriği

Tokyo Revengers: Christmas Showdown Arc olarak adlandırılan 2. sezon, 7 Ocak 2023 tarihi itibarıyla TV Tokyo, Crunchyroll ve Disney Plus gibi kanallar üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Ancak ne yazık ki şu an için ilk sezonu Disney Plus Türkiye’de erişime açılmış değil.

Liden Films, animenin başlamasına kısa bir süre kala 2. sezon açılış jeneriğini de YouTube hesabı üzerinden paylaştı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Tokyo Revengers 2. Sezon Açılış Jeneriği | İZLE

YouTube video

(Açılış jeneriğine YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Kısa bir süre önce sona eren manga toplamda beş yıl boyunca yayınlandı ve hâlâ animeye uyarlanması gereken birkaç hikâye dizisi var. Christmas Showdown Arc, anime hikâyesinin bir sonraki bölümü olarak hayranların karşısına çıkacak ve mangadaki Christmas Conflict arkını uyarlayacak. Ancak popülerliği sayesinde kaynak materyalin tamamının uyarlanacağı da gelen söylentiler arasında.

Yeni sezon için daha önce yayınlanan fragmanlar ile Tokyo Revengers’ın ilk sezonunda tanıtılan çetelerin daha fazla grubunu içereceği ortaya çıkmıştı. Buna Toman çetesi rakiplerini hedef alan  Black Dragons da dahildi. Bu arada Takemichi, geçmişte yaptığı değişikliklerin geleceğini düzeltmediğini, ancak beklediğinden çok farklı bir sonuca yol açtığını fark ediyor.

Tokyo Revengers 2. sezon fragmanı

Tokyo Revengers’ın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sherlock Holmes Telif Hakları

Amerika’da Arthur Conan Doyle’un Son “Sherlock Holmes” Öykülerindeki Telif Koruması Sona Erdi

Korku: Pandemi - Çizgi Roman

ÖZEL | Nevrotik Bir Süper Kahramanı Anlatan “Korku: Pandemi” Çizgi Romanı Yayında