in , ,

Tokyo Revengers Animesi 3. Sezon Onayını Aldı: İşte İlk Teaser

Tokyo Revengers 3. sezon onayı aldı. Popüler anime serisinin yeni sezonundan ilk teaser paylaşıldı.

Tokyo Revengers 3. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Tokyo Revengers 3. sezon onayını hızlı şekilde kaptı. Ken Wakui imzalı manga serisinden uyarlanan popüler anime macerası, yolculuğuna en az bir sezonla daha devam etmeyi garantiledi.

İlk sezonu Nisan 2021’de yayınlanan ve toplam 24 bölüm süren Tokyo Revengers, bu yılın başlarında yeni sezonu ile geri döndü. Yapımcılığını Liden Films’in (Insomniacs After School) üstlendiği ve “Christmas Showdown” olarak adlandırılan 2. sezon toplamda 13 bölüm olarak yayınlandı.

Tokyo Revengers, Tokyo Manji Çetesi adında suç işleyen bir çetenin, eski kız arkadaşı Hinata ve küçük erkek kardeşi Naoto’yu öldürdüğünü öğrenen 26 yaşındaki Takemichi Hanagaki’nin maceralarını anlatıyor. Takemichi, bir gün biri tarafından trenin önüne itilince ölümden kurtulup 12 yıl öncesine gider. Geleceği değiştirme şansı olduğunu fark eden Takemichi, ilk başta sadece Hinata’yı kurtarmaya karar verir. Ancak 12 yıl önceki Tokyo Manji Çetesi’nin şimdikinden çok farklı bir örgüt olduğunu fark ettiğinde bu hedefi değişir. Sadece Hinata’yı değil, tüm Toman’ı kurtarmaya karar verir.

- Reklam -

Tokyo Revengers 3. sezon

Animenin 2. sezonu Toman’ın diğer üyelerine, özellikle de Hakkai Shiba ve Mitsuya’ya odaklanıyor. Hakkai, küçük kardeşini kendi çetesine katmayı amaçlayan Kara Ejderhaların şiddet yanlısı ve huysuz ama dindar lideri Taiju’nun küçük kardeşidir. Toman’ın üniformalarına basılan manji sembolü Budizm’de kutsallığı ve maneviyatı simgelerken, Batılı izleyiciler için yayınlanan anime uyarlaması, izleyicilerin Nazi sembolüyle karıştırmasını önlemek için sembolü sansürlemeyi seçti.

Tokyo Revengers 3. Sezon Onayı Yeni Bölümlerde Neler Olacağını da Gösteriyor

Tokyo Revenggers 3. sezon poster

Şimdi de Tokyo Revengers, sessiz ama zalim lider Izana Kurokawa’yı tanıtacağı “Tenjiku” arcı uyarlaması ile geri dönecek. Popüler animenin 2. sezonu dünkü final bölümüyle sona ermeden hemen önce “Tenjiku” başlıklı bir sonraki manga bölümünü uyarlayacağını duyurdu. 3. sezonun duyurusunda öncelikle Izana Kurokawa’yı bir çatıda ellerini Tenjiku grubunun üniforması olan kırmızı paltosunun içine sokmuş bir şekilde gösteren bir görsel yayınlandı.

- Reklam -

15 saniyelik kısa duyuru videosunda Izana, Kisaki ve Mikey yer alırken, Tenjiku çetesinin lideri Mikey’den farklı olarak kendinden emin bir yüz ifadesi sergiliyor.

Tokyo Revengers 3. Sezon Onayı Duyuru Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ken Wakui tarafından yazılan ve çizilen Tokyo Revengers ilk olarak Mart 2017’de Kodansha’nın Haftalık Shonen Dergisi’nde (Weekly Shōnen Jump) yayımlanmaya başlandı ve Kasım 2022’de sona erdi. Dizi, Shonen kategorisinde 44. Kodansha Manga Ödülleri’ni kazandı. Finali hayranlar arasında tartışmalı olsa da, Aralık 2022 itibariyle 70 milyondan fazla kopya satarak en çok satan manga serilerinden biri haline geldi.

Tokyo Revengers’ın ilk iki sezonunu nasıl buldunuz? Anime serisinin yolculuğuna devam edecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Secret Invasion Dizisinden Yeni Fragman (Türkçe Altyazılı)

Samuel L. Jackson’lı Marvel Dizisi “Secret Invasion”dan Türkçe Altyazılı Yeni Fragman Yayınlandı

Extraction 2 Fragmanı Chris Hemsworth

Netflix’in Chris Hemsworth’lü Aksiyonu “Extraction 2” Filminden İlk Fragman