in ,

Tokyo Vice Fragmanı: HBO Max’ten Yeni Aksiyon Gerilim Dizisi Yolda

Tokyo Vice fragmanı yayınlandı. Ansel Elgort’un Japonya’nın yeraltı suç dünyasına dalan hevesli bir gazeteci olarak gözüktüğü yeni HBO Max dizisi yolda.

Tokyo Vice fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Tokyo Vice fragmanı yayınlandı. HBO Max, başrolünde Ansel Elgort’un yer aldığı yeni dizisinde Japonya’nın yeraltı suç dünyasına dalıyor.

Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan aksiyon gerilim dizisi, ülkedeki suçları haber yapmak umuduyla Missouri’den Tokyo’ya taşınan Amerikalı bir gazeteci olan Jake Adelstein’ın maceralarına odaklanıyor. Adelstein, rütbelerini yükseltmeye ve Japon yeraltı dünyasının yozlaşmışlığını öğrenmeye başladıkça, kendini kime güveneceğini bilmeden gizemin daha da içine çekilirken buluyor.

Tokyo Vice’ın kadrosunda başrolde yer alan Ansel Elgort’un yanı sıra Hiroto Katagiri, Rachel Keller, Ella Rumpf, Rinko Kikuchi, Hideaki Itō, Show Kasamatsu ve Tomohisa Yamashita gibi isimler yer alıyor. Tokyo Vice, ilk olarak Anthony Mandler yönetmenliğinde ve Daniel Radcliffe’in başrolde Adelstein karakteriyle yer alacağı bir film olarak tasarlandı. Ancak daha sonrasında 2019’da 10 bölümlük bir dizi projesine evrildi. Pilot bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini Michael Mann üstlendi. Shang-Chi ve The Legend of the Ten Rings’in yönetmeni Destin Daniel Cretton’ın da dizinin birden fazla bölümünün yönetmenliğini ve yönetici yapımcılığını üstlendiği bildiriliyor. Sonunda izleyiciler gerilim macerasına ilk bakışlarını atıyorlar.

- Reklam -

Çıkışına bir aydan az bir süre kala HBO Max, resmi Tokyo Vice fragmanını paylaştı. Yayınlanan fragmanda Ansel Elgort’un Jake Adelstein’ı, gazetecilik alanında isim yapma umuduyla Japonya’nın yeraltı suç dünyasına daldığı görülüyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz:

Tokyo Vice Fragmanı | İZLE

YouTube video

Resmi fragman, yaklaşan HBO Max aksiyon gerilim dizisinin görsel tarzına birçok ilgi çekici bakış sunuyor. Çok sessiz ve loş ortamları Tokyo’nun neon tonlarıyla birleştiren dizinin görünümü, Michael Mann’in suç gerilim türündeki diğer eserlerini andırıyor. Aynı zamanda fragmanda Mann’ın geçen on yılda Collateral, Miami Vice ve Public Enemies ile filmlerinde kullandığı bilinen titrek elde taşınan tarzdan yoksun olduğu da görülüyor.

- Reklam -

Tokyo Vice, 7 Nisan 2022 tarihinden itibaren HBO Max kütüphanesindeki yerini alacak.Toplamda 10 bölümden oluşacak olan dizinin ilk üç bölümü aynı gün yayınlanacak. Kalan bölümer ise ikişer bölüm halinde haftalık olarak gelecek.

Tokyo Vice fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sıradışı Yazarlar - Celia Blue Johnson | Haftanın Kitabı #213

Sıradışı Yazarlar – Celia Blue Johnson | Haftanın Kitabı #213

Simone de Beauvoir - Konuk Kız

Feminist Edebiyatın Simge Kalemlerinden Simone de Beauvoir’ın İlk Romanı “Konuk Kız” Yeniden Raflarda