in

Tom Ellis, Crisis on Infinite Earths Dizisindeki Lucifer Açıklaması İçin Özür Diledi

Lucifer dizisinin yıldız oyuncusu Tom Ellis, hayranlara Crisis on Infinite Earths bölümünde yer almadığını belirten açıklamasının nedenlerini aktardı.

Tom Ellis
- Reklam -
- Reklam -

Lucifer dizisinin başrolü Tom Ellis, Arrowverse’te yer alan Crisis on Infinite Earths özel bölümlerinde yer almayacağına dair neden yalan söylemek zorunda kaldığını açıkladı.

Crisis on Infinite Earths ortak bölümlerinde pek çok konuk oyuncunun yer alacağı söylendiğinden beri hayranlar Tom Ellis’in de Lucifer karakteri ile bu bölümlerde olmasını umuyordu. Ekim ayında da Ellis’in rolüne kesin gözüyle baktığımız bazı fotoğraflar ortaya çıkmıştı.

Kamera arkasını gösteren bu fotoğraflarda Ellis, Legends of Tomorrow’dan Matt Ryan (John Constantine) ve Arrow’dan Katherine McNamara (Mia Smoak) ve David Ramsey (John Diggle) ile yer alıyordu.

- Reklam -

Haberimizin geri kalanı Crisis on Infinite Earths 3. bölümüne dair spoiler içermektedir.

Lucifer

Fotoğraf internette yayımlandıktan sonra, Ellis de sürprizi bozmamak adına geri adım atmış, bu bölümlerde yer almadığını belirtmişti. Ancak Crisis on Infinite Earths üçüncü bölümü 10 Aralık 2019’da yayınlanınca Lucifer’ın Constantine, Mia ve Diggle ile kısa bir sahnesinin olduğunu görmüş olduk. Bölümde, Lucifer’ın dünyasına giden Constantine, Mia ve Diggle, kendisinden Oliver Queen’in ruhunu Araf’tan getirmesini istiyor. Lucifer’ın, bu bölümde yer alması ile Arrowverse’ün bir parçası olduğu da böylece onaylanmış oldu.

- Reklam -

Tom Ellis, Hayranların Tadını Kaçırmamak İstemiş

Bölüm yayımlandıktan sonra attığı Tweet‘te ise Tom Ellis şunları yazdı:
“Crisis on Infinite Earths’te yer alma konusunda yalan söylediğim için üzgünüm. Sürpriz olması için çok uğraştık ama paparazzinin biri sürprizi maalesef bozmuştu. Durumu kurtarmaya çalışıyorduk sadece. Ama Lucifer yalan söylemez.”
Tom Ellis‘in başrolünde olduğu çizgi roman uyarlaması Lucifer dizisi ise final yapacağı 5. sezonunun çekimlerini sürdürüyor. Netflix‘in son zamanlarda birçok dizisinde yaptığı gibi, Lucifer’ın yeni sezonu da iki kısım halinde yayınlanacak. Dizinin 2020 yılı içerisinde ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Lucifer 4. Sezon

Gelişen teknolojiyle artık dizi ve film dünyasında bu tip sürprizlerin hazırlanması gittikçe zor bir hale geliyor. Peki, siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bölümü izleme fırsatınız oldu mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Lucifer 4. Sezon: Kaldığımız Yerden Değil Daha İyisinden Başlamak!

* Lucifer 5. Sezon Setinden İlk Fotoğraf Geldi

Kaynak: Screen Rant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Yanılmıyorsam, Crisis döneminde ana kötü Anti-Monitor’dü. Şimdi işin içinde Lucifer olduğunu düşünürsek toz eder Lucifer. Bu nedenle bölümde olmaması mantıklı. Ayrıca, Lucifer zaten kötü, iki ana kötü mantıksız olacaktı. Acaba, orijine bağlı kalıp Barry’i feda edecekler mi ? Titans’da Wally’nin olacağı söyleniyor. Flash evrenini Wally’e mi bağlayacaklar ? Umarım böyle olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çakıcı'nın İlk Kurşunu Sabahattin Ali

Çakıcı’nın İlk Kurşunu: Sabahattin Ali’nin Sandığından Çıkanlar

kayra han altay mitolojisi

T World: Türk Süper Kahraman Evreni Sonunda Geliyor