in

Tom Ellis, Lucifer’ı Arrow Evrenine Götürüyor

Tom Ellis tarafından canlandırılan Lucifer’ın kısa süreliğine de olsa Arrow evrenine katılıp Crisis On Infinite Earths’ün bir parçası olacağı iddia edildi.

Tom Ellis
- Reklam -
- Reklam -

İlk 3 sezonuyla Fox, 4. sezonuyla ise Netflix ekranlarına gelen Lucifer dizisinin yeni sezonunda çekimler sürüyor. Başrollerinde Tom Ellis, Lauren German ve Kevin Alejandro gibi isimlerin bulunduğu yapım; hayranları tarafından oldukça seviliyor.

Öyle ki 5. sezonuyla final yapacak dizi için serinin devamı üzerine pek çok kampanya düzenleniyor. Dizinin yapımcılarının böyle bir fikri var mı bilinmez. Ancak geçen günlerde ortaya dikkat çeken bir iddia atıldı.

Hayranlar Lucifer rolünde Tom Ellis ismini daha fazla göremeyeceği için üzülürken DC tarafından heyecan veren bir söylenti yayıldı. Neil Gaiman, Mike Carey, Sam Kieth ve Mike Dringenberg tarafından yaratılan Lucifer bir DC karakteri. Bu da onu diğer DC karakterleriyle ortak işlere dahil olabilecek bir isim yapıyor. İddia ise Arrow’un yaklaşan crossover bölümlerine yönelik.

- Reklam -

Crisis on Infinite Earths Bölümlerine Lucifer Takviyesi

Arrow Evreni olarak anılan ve The CW kanalında yayınlanan dizi karakterlerini bir araya getiren Crisis on Infinite Earths için hazırlıklar sürüyor. Supergirl, Superman, Batwoman, The Flash ve Arrow gibi isimleri aynı çatı altında bulunduracak 5 bölümlük bu özel serinin konuklarından birisi de Lucifer olabilir!

Lucifer’ı en son bıraktığımızda kendisi Cehennem’e geri dönmüştü. Arrowverse’te işler iyice karışır da Cehennem’in kapıları açılırsa tahtta Tom Ellis’i görmeleri oldukça yüksek bir ihtimal.

- Reklam -

Öte yandan Crisis on Infinite Earths mini dizisinin 8 Aralık 2019 tarihinde yayına başlaması bekleniyor. Bu durumda Tom Ellis’in Lucifer 4. sezon çekimleri başlamadan ya da çekimler devam ederken küçük bir rol için de olsa Crisis On Infinite Earths setine dahil olması gerekiyor.

Canadagraphs’ın iddiaları gerçeği ne kadar yansıtıyor, görmek için biraz daha beklememiz gerekecek. Crisis on Infinite Earths bölümlerinin büyük bir gizlilik içine çekildiğini ve olası spoiler’lara karşı dizinin oldukça gayretli bir şekilde korunduğunu biliyoruz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Durduramıyorlar herkesi getiriyorlar :joy::joy: Smallville Supermani bile geliyor. Bakalım neler olacak.

  2. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    O kadar güzel olur ki! Şimdiden heyecanlandım!

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kim durduracak peki ? Villian olacağını sanmıyorum. Keza hiç birinin şansı yok Lucifer karşısında.

  4. Avatar for Huseyin_Yildirim Huseyin_Yildirim dedi ki:

    micheal gelir belki hahahahahahahhaahhaahhaahhahaahahhaa

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

su tesisi

Ay’da Milyarlarca Yıllık Buz Kalıntıları Keşfedildi

Antik

Lazer Teknolojisiyle İskoçya’da Antik Bölgeler Bulundu