in

Netflix, Tomb Raider Dizisi Hazırlıklarına Başladı

Netflix, Tomb Raider animasyon dizisi hazırlıyor! Dijital yayın devi, oyun serisinin devamı olarak bir Lara Croft macerası üzerinde çalışıyor.

tomb raider dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Tomb Raider dizisi, Netflix ile geliyor. Popüler video oyun serisi, beklenen ikinci filmi dışında animasyon formatında televizyon dünyasına da adım atmaya hazırlanıyor.

Video oyun serisi adına bugüne dek 20 oyun çıktı ve dünya çapında toplamda 81 milyonun üzerinde kopya sattı. Seri her ne kadar oyunlarıyla başarı getirse de, ikisi Angelina Jolie’li olmak üzere üç film ortaya çıkardı. Oscar ödüllü aktris Alicia Vikander’in oynadığı yeni film serisinin ilki 2018’de yayınlandı.

Şimdilerde Vikander’in başrolünü oynadığı serinin ikinci film çalışmaları devam ediyor. Aslında ilk çalışmaları 2019 yılında başlayan ikinci film için geçen yıl çekimler başlayacakken prodüksiyona ara verilmişti. Hatta birkaç gün öncesine kadar da ne olacağı belirsizdi. Neyse ki MGM stüdyoları tarafından paylaşılan bir haber ile, ikinci filmde senarist ve yönetmen değişikliğine gidildiği açıklandı. Şimdi yönetmen koltuğuna HBO’nun başarılı dizisi Lovecraft Country’nin yaratıcısı olan Misha Green getirildi.

- Reklam -

Tomb Raider dizisi

Video oyun serisi de oldukça başarılı bir yeniden başlatma ile yeninden popülerlik kazanmıştı. Lara Croft, Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider ile hayata geri döndü. Hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan olumlu eleştiriler aldı.

Tomb Raider Dizisi Çıkış Tarihi Henüz Bilinmiyor

Şimdi Netflix için hazırlığı yapılan dizinin de bu oyunların başarısından pay alması bekleniyor. Çünkü yeni Lara Croft dizisi, yeniden başlatılan üçlemenin devamı niteliğinde olacak. Animasyon olarak hazırlanacak yeni seri, Shadow of the Tomb Raider adlı son oyunun olaylarından sonra başlıyor ve yeni bölgeyi keşfeden macerasına atılıyor.

Şu an için dizinin çıkış tarihi veya seslendirmen kadrosu ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmış değil. Henüz geliştirilme aşamasında olan yapımın en iyi ihtimalle 2022 yılı içerisinde platformdaki yerini alması bekleniyor.

- Reklam -

tomb raider animasyon dizisi

Hayranlar, dizi projesinin animasyon olması fikrine sıcak bakıyor. Halihazırda canlı aksiyon formatında devam eden film serisinin yanında gerçek oyunculu bir dizi pek de mantıklı olmayabilirdi.

Lara Croft’un maceralarını bir de dizi olarak izleyecek olmak ilginizi çekti mi? Sizce filmlerden daha başarılı bir iş gelebilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kazakistan Kiril Alfabesi Latin Harfleri

Kazakistan Kiril Alfabesinden Latin Harflerine Geçiyor

Ben Murtaza - Deniz Tarsus

Deniz Tarsus Uzun Bir Aradan Sonra “Ben Murtaza” ile Öykü Dünyasına Dönüyor