in

Vikings Yıldızı Travis Fimmel, Yeni Dune Dizisi “Dune: The Sisterhood”a Başrol Olarak Katıldı

Travis Fimmel, “Dune: The Sisterhood” macerasında Emily Watson ve Shirley Henderson ile başrolde yer alacak. Vikings yıldızı Dune filminin öncesini anlatacak diziyle geri dönüyor.

Travis Fimmel, Dune: The Sisterhood dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Travis Fimmel, Dune: The Sisterhood dizisi kadrosuna katıldı. Özellikle Vikings dizisiyle adını duyuran ve son olarak HBO Max’in bilimkurgu dizisi Raised by Wolves’ta da oynayan aktör, Dune filmi öncesini anlatacak olan dizide Emily Watson ile başrolde yer alacak.

Frank Herbert’ün ikonik bilimkurgu romanından uyarlanacak olan yeni Dune dizisi için detaylar netleşmeye devam ediyor. Son olarak kadın başrolleri de açıklanan dizinin çekimlerinin, Macaristan’ın Budapeşte kentinde başlayacağı duyurulmuştu. Şimdi prodüksiyonun hemen öncesinde Vikings yıldızı Travis Fimmel’in, filmdeki olaylardan yaklaşık 10 bin yıl öncesinde  gerçekleşecek olan yeni spin-off dizisi kadrosuna katılacağı açıklandı.

Deadline’ın haberine göre Fimmel, dizide gizemli bir geçmişe sahip olan ve İmparator’un güvenini kazanmaya çalışan Desmond Hart adında karizmatik bir askeri canlandıracak.

- Reklam -

Travis Fimmel, Dune: The Sisterhood dizisi

Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından yazılan Sisterhood of Dune adlı romandan uyarlanacak olan Dune: The Sisterhood, Harkonnen Kardeşler’in insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle ve Bene Gesserit adlı kadın topluluğun kökenleriyle savaşırken izliyor. Diane Ademu-John, dizinin yaratıcısı ve dizinin ortak yaratıcısı ve yazarı olarak görev yapacak. Ademu-John aynı zamanda ortak yaratıcı Alison Schapker ile birlikte projede yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Emmy ödüllü Johan Renck (Chernobyl, Breaking Bad) dizinin ilk bölümünü yönetecek ve aynı zamanda yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Travis Fimmel, Dune: The Sisterhood Dizisinde Başrolü Emily Watson ve Shirley Henderson ile Paylaşacak

Dizide Fimmel dışında onayacağı bilinen isimler arasında Valya Harkonnen rolünde Emily Watson ve Tula Harkonnen rolünde Shirley Henderson yer alıyor. Ayrıca geçen ay Obi-Wan Kenobi’de rol alan Indira Varma’nın diziye İmparatoriçe Natalya olarak katıldığı duyuruldu. Diğer oyuncular arasında Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Faoileann Cunningham ve Aoife Hinds yer alıyor. Orijinal filmi ve Dune: Part Two’yu yöneten Denis Villeneuve, yukarıda adı geçen yaratıcı isimlerin yanı sıra Jon Spaihts, Scott Z. Burns, Matthew King, John Cameron ve Cait Collins ile birlikte projede yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Dizi, tahmin edileceği üzere HBO Max’te yayınlanacak.

- Reklam -

Dune: The Sisterhood Başrolleri Belli Oldu

Son olarak Raised by Wolves adlı diziyle dikkatleri üzerine çeken Travis Fimmel, en çok tarihi drama türündeki Vikings dizisinin ilk dört sezonunun ana karakterlerinden biri olan Ragnar Lothbrok rolüyle tanınıyor. Bu yüzden Desmond Hart gibi bir karakteri nasıl oynayabileceğini görmek hayranlar için şimdiden merak uyandırıcı.

Travis Fimmel’ın Dune evrenine katılmış olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tüm panayırların heyulası 2. baskı

Kayıp Rıhtım’ın Ucube Gösterisi “Tüm Panayırların Heyulası” 2. Baskısı ile Raflarda

İlk Alfabe ile Yazılmış En Eski Cümle Bulundu

Tarihin İlk Alfabesiyle Yazılmış En Eski Cümle Keşfedildi: “Hijyenik Bir Dilek”