in ,

“Daredevil” Yıldızı Charlie Cox’ın Ajan Rolünde Oynadığı Aksiyon ve Gerilim Dizisi “Treason”dan Fragman

Treason fragmanı yayınlandı. Başrolünde Charlie Cox’ın yer aldığı Netflix yapımı dizi, yeni bir MI6 ajanı hikâyesini ekranlara taşıyacak.

Treason Fragmanı - Charlie Cox - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Treason fragmanı görücüye çıktı. Netflix’in yeni mini dizisi, aksiyon ve gerilim yüklü bir ajanlık hikâyesini izleyicilerle buluşturacak.

Daredevil, Stardust ve The Theory of Everything gibi yapımlada rol alan Charlie Cox; şimdi de Netflix’in yeni dizisinde ekrandaki yerini alıyor.

Yönetmenliğini Louise Hooper (The Sandman, The Witcher) ve Sarah O’Gorman (THe Witcher, The Last Kingdom) ikilisinin üstlendiği dizinin senaryosu Matt Charman (Bridge of Spies) imzasını taşıyor.

- Reklam -

Mini dizi formatında geliştirilen ve toplamda 6 bölümden oluşacak yapım; MI6 tarafından eğitilen Adam Lawrence’ın hikâyesini konu alıyor. Bir Rus casusunun peşine takılmasıyla hayatındaki her şeyi ve geçmişi sorgulamak zorunda kalan Lawrence’ı, aksiyon dolu bir hikâye bekliyor.

Treason Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman, MI6 şefinin bir zehirlenme vakasından sağ kurtuluşuyla başlıyor ve Cox’tan Adam Lawrence’ın rolüne ilk adım geliyor. Şef, Lawrence’ı kimseye güvenmemesi konusunda uyarırken zehirlenme vakasının ardında Olga Kurylenko’ya bağlı Kara Yerzov’un olduğu öne çıkıyor. Kara ise bu eylemi Lawrence için yaptığını kaydediyor. Böylece MI6 ajanı, ailesi risk altındayken ülkesine ihanet ettiği iddialarının ortasında kalıyor.

Kara, Adam ve eşi Maddy arasındaki üçlü ilişkiyi takip eden yapım; siyasi ve diplomatik ilişkilerde ilerlerken kişisel hayatın ve ailenin konumunu da sorguluyor.

Treason Fragmanı - Charlie Cox - Netflix Dizi

- Reklam -

Cox’a başrollerde geçen yıl Belfast filmindeki oyunculuğuyla Oscar’a aday olan Ciarán Hinds, The Crown oyuncusu Beau Gadsdon ve Samuel Leakey eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ise Adam James, Tracy Ifeachor, Avital Lvova, Brian Law, Alexandra Guelff ve Joe Macaulay gibi isimler yer alıyor.

Geçen yıl Spider-Man: No Way Home’da yer alan Charlie Cox; ayrıca She-Hulk ve Echo yapımlarında da görünerek Marvel Sinematik Evreni’nde kendine sağlam bir yer edinmişti. Cox ayrıca Daredevil’ın yeni sezonu Born Again ile de bir kez daha ikonik kostümünü giymeye hazırlanıyor.

Treason Fragmanı - Charlie Cox - Netflix Dizisi

Treason dizisi 26 Aralık 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Treason fragmanı hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Radio Times

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for RolandDeschain RolandDeschain dedi ki:

    Charlie Cox’ un daredevil rolüne o kadar alıştım ki sanki adam gerçek hayatta da körmüş gibi geliyor bana. :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İthaki X 2022: Vampir Kitaplığı

Her Yıl Farklı Temaya Odaklanacak Kitap Dizisi “İthaki X” Macerasına “Vampir Kitaplığı” ile Başlıyor

The Pale Blue Eye Fragmanı: Edgar Allan Poe'lu Yeni Film Yolda

Edgar Allan Poe’nun Cinayet Peşine Düştüğü “The Pale Blue Eye” Filminden Yeni Fragman