in ,

Netflix’in Yeni Distopya Dizisi Tribes of Europa’dan Fragman

Tribes of Europa fragmanı yayınlandı. Netflix Almanya’nın distopya türündeki yeni dizisi yakında izleyicilerle buluşacak.

Tribes of Europa Fragmanı Netflix Distopya
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, gelecekte geçen yapımlarının sayısını artırıyor. Distopya türündeki Tribes of Europa dizisi için yeni bir fragman paylaşıldı. 2074 senesini konu alan karanlık hikâye şubat ayı içerisinde izleyici ile buluşacak.

Netflix Almanya, Dark dizisi ile iyi bir çıkış yakalamayı başarmıştı. Kanal, her ülkede farklı türde yapımlarla izleyicinin karşısına çıkarak kütüphanesini geliştirmeye devam ediyor. Bilimkurgu türündeki Dark ile başlayan Netflix Almanya yolculuğu çeşitli yapımlarla devam etti. Kanalın Alman yapımları arasında Unorthodox, Barbarians ve The Last Word gibi işler bulunuyor. Biohackers da aynı ülkeden çıkmış bir bilimkurgu yapımı.

Şimdi ise karşımızda bir karanlık gelecek tasarısı var. Avrupa’da geçecek dizi, savaş halindeki kabilelerin hüküm sürdüğü distopik bir geleceği masaya yatıracak. Tribes of Europa adındaki yapım 19 Şubat 2021 tarihinde 1. sezon bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

- Reklam -

Dizinin yaratıcı koltuğunda ise ödüllü senarist Philip Koch (Picco ve Outside the Box) yer alıyor. Koch senaryoyla birlikte dizinin 3 bölümünün yönetmenliğini de üstleniyor.

Tribes of Europa Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

Kanal, yeni distopya dizisi için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Türkçe altyazı seçeneği ile paylaşılan 2 dakika 47 saniyelik tanıtım, yapım hakkında bizlere bolca bilgi vermekten çekinmiyor.

YouTube video

Dizinin konusu şu sözlerle açıklanıyor:

“Yıl 2074. Gizemli bir küresel felaketin ardından Avrupa büyük bir yıkım yaşamıştır. Kıtadaki ulusların küllerinden doğan kabileler arasında ise bitmek bilmeyen bir egemenlik savaşı verilmektedir. Barışçıl Origin kabilesinden Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) ve Elja (David Ali Rashed) adlı üç kardeş bu savaşların ortasında birbirlerinden ayrı düşer ve yeni Avrupa’nın geleceği için verilen aksiyon dolu mücadelede kendi yollarını çizmek zorunda kalır.”

- Reklam -

Küresel bir felaket sonrası Avrupa’nın kabilelere bölündüğü bir çağda geçecek olan Tribes of Europa dizisi, gizemli bir küpün ortaya çıkıp tüm dengeleri değiştirmesiyle başlıyor.

Tribes of Europa Fragmanı Netflix Distopya

1. sezonu toplamda 6 bölümden oluşacak olan Tribes of Europa dizisinin oyuncu kadrosunda Dark dizisinden de tanıdığımız Oliver Masucci başta olmak üzere Henriette Confurius, Emilio Sakraya, David Ali Rashed, James Faulkne ve Melika Foroutan gibi isimler bulunuyor.

Peki siz dizinin konusunu nasıl buldunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Riverdale 6. sezon onayı

Riverdale 6. Sezon Onayını Aldı: Archie Comics Dizisi Yola Devam Ediyor

elon musk neuralink maymun deney çip

Elon Musk, Beyin Çipi Takılmış Bir Maymunla Video Oyun Oynadı: Sıra İnsanlara Geliyor