in , ,

Trigun 25 Yıl Sonra Yeni Bir Anime Serisiyle Geri Dönüyor: “Trigun Stampede” (İlk Fragman Geldi)

Trigun animesi “Trigun Stampede” adıyla yıllar sonra yeniden geliyor. Crunchyroll, yapımdan ilk fragmanı paylaştı.

Trigun Stampede Fragmanı - Ünlü Anime Geri Dönüyor
- Reklam -

Ünlü anime serisi Trigun, tamamen yeni bir oyuncu kadrosu ile 2023’te geri dönüyor. Crunchyroll, tam adı Trigun Stampede olarak açıklanan maceranın ilk fragmanını Anime Expo etkinliğinde paylaştı.

Yasuhiro Nightow tarafından yazılan ve çizilen Trigun mangası, ilk olarak Nisan 1995’te aylık olarak çıkan Shonen Captain’da yayımlandı. Ardından 1998 yılında animeye uyarlandı ve böylece dünya çapında büyük bir başarı ile buluştu. Aksiyon, komedi ve dramanın renkli karışımını içeren anime serisi şimdilerde birçok hayran tarafından bir klasik olarak kabul ediliyor.

Trigun, barışçıl doğasına ve kimseyi incitmekten hoşlanmamasına rağmen yıkım ve şiddetle ünü efsanevi boyutlara ulaşan silahlı adam Vash the Stampede’nin maceralarını takip ediyor. No Man’s Land adlı bir western uzay ortamında geçen macera, özellikle Vash’ın sürekli ödül avcıları tarafından kovalanmasını ve bu sırada ortaya çıkan yıkımın sorumlusu ondan buluna bir çift sigorta acentesinin kendisini sürekli takip etmesini konu ediniyor.

- Reklam -

Şimdi, sürpriz şekilde resmi adı Trigun Stampede olarak açıklanan yeni bir anime serisi duyuruldu. 2023’te çıkacağı belirtilen anime, tamamen yeni bir seslendirme kadrosu ve animasyon yapım ekibi tarafından geliyor. Seri, Crunchyroll sayesinde dünya çapında 200’den fazla ülkede Japonya ile aynı anda yayınlanacak.

Kısa süre önce gerçekleşen Crunchyroll’un Los Angeles’taki Anime Expo 2022’deki paneli sırasında, animenin ilk fragmanı da yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Trigun Stampede Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yeni animenin yapımcılığını Toho Animation ve en çok Netflix’in Beastars’ındaki çalışmalarıyla tanınan ve CG animasyonunda uzmanlaşmış şirket olan animasyon stüdyosu Orange üstleniyor. Panelde Yoshitsugu Matsuoka’nın Vash the Stampede karakterini seslendireceği açıklandı. Matasuoka, Demon Slayer’da Inosuke Hashibara’yı seslendirmesi ile tanınıyor. Animede ayrıca Knives Millions karakterini Digimon Adventure’dan Junya Ikeda ve Rem karakterini ise kıdemli seslendirme sanatçısı Maaya Sakamoto seslendirecek.

1998 yılında yayınlanan anime serisi Ninja Scroll, Vampire Hunter D ve Death Note gibi klasik animelerin arkasındaki stüdyo olan Madhouse tarafından üretilmişti. Yeni uyarlamanın 2023 yılı içerisinde geleceği belirtilse de henüz tam olarak hangi ayda ve günde çıkacağı belirtilmedi.

Trigun’ın yıllar sonra yeni bir seslendirme kadrosu ve yeni çizim tarzıyla geri dönecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce ilk seri kadar başarılı bölümler hayranları bekliyor olabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Animasyon kötü olmuş. Daha doğrusu uyumsuz olmuş.

  2. Avatar for Kehribar Kehribar dedi ki:

    Nightow bunu Gungrave’de de yapmıştı. Tasarımları ve karakterleri ciddi anlamda değiştiriyor. Ama sağlam bir şey çıkar.

    @Howl O eski berduş yok artık. :smiling_face_with_tear:

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Reisi teknorapçi yapmışlar kehribar xd

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bakteriler, Jet Yakıtı Olarak Kullanılabilir

Bakterilerin Jet Yakıtı Olarak Kullanılabileceği Keşfedildi

Philip K. Dick, Hayatı ile Film Konusu Olacak

Bilimkurgunun Usta Kalemi Philip K. Dick’in Hayatı Film Oluyor