in

True Blood Dizisi Yeniden Çekiliyor

True Blood dizisi yeni bir uyarlama ile geliyor. HBO, popüler vampir serisini yeni oyuncular ile günümüze uyarlayacak.

True Blood Dizisi HBO
- Reklam -
- Reklam -

True Blood dizisi geri dönüyor! HBO, sevilen vampir dizisini bir kez daha ekranlara getirmek için kolları sıvadı.

True Blood dizisi Charlaine Harris tarafından yazılmış The Southern Vampire Mysteries isimli roman serisinden uyarlanıyor. Dizinin eski versiyonu da HBO’da yayınlanmış ve 2008’den 2014’e kadar sürmüştü. Yedi sezon devam eden projenin o dönemki uygulayıcı yapımcılığını Alan Ball yürütüyordu.

Seri, vampirlerle insanların bir arada yaşadığı bir evrende geçiyor. Bu evrende üretilen bir sentetik kan sayesinde vampirler, insanları avlamaktan vazgeçiyor. Ayrıca seride kurt adamlar ve cadılar gibi diğer tanıdık figürler de karşımıza çıkıyor. Dizide Alexander Skarsgård, Joe Manganiello, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten ve Rutina Wesley gibi oyuncular yer alıyordu. Ayrıca Anna Paquin de karşımıza telepatik güçlere sahip bir garson olarak çıkmıştı.

- Reklam -

True Blood Dizisi

Filmlerde olduğu gibi dizilerde de yeniden yapım modasının sürdüğünü görmek mümkün. Bu seferki haber, HBO’nun eski dizilerinin birinden geldi. True Blood dizisinin yeniden çekileceği ve bu versiyonun da HBO tarafından hazırlandığı belirtildi. Dizinin hem senaristliğini hem de uygulayıcı yapımcılığını Roberto Aguirre-Sacasa ve Jami O’Brien birlikte üstlenecek. Ayrıca uygulayıcı yapımcı olarak ekipte yine Alan Ball yer alacak. Eski kadrodan herhangi bir oyuncunun dönüp dönmeyeceği konusundaysa bir açıklama yapılmadı. HBO temsilcilerinin de bu konuda bir yorum yapmaktan kaçındığı belirtildi.

True Blood Dizisi Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Senarist ve uygulayıcı yapımcılardan biri olan Aguirre-Sacasa’yı Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina, Katy Keene, Supergirl ve Glee projelerinden tanıyoruz. Ayrıca kendisi bu dönemde HBO Max’te yayınlanacak olan The Shelley Society projesi üzerinde de çalışıyor.

Jami O’Brien da seyircinin karşısına Joe Hill tarafından yazılan romandan uyarlanmış NOS4A2, Fear the Walking Dead, Hell on Wheels ve Da Vinci’s Demons gibi projelerle çıkmıştı. Yeni True Blood dizisi, kendisini Aguirre-Sacasa’yla ilk defa çalışırken görüşümüz değil. İkiliyi yine HBO’nun Big Love projesinde birlikte çalışırken görmüştük.

- Reklam -

True Blood HBO

HBO uzun soluklu bir dizisinde yeniden potansiyel hissetmiş gibi görünüyor. Belli ki dizilerin yeniden yapım furyası bir süre daha devam edecek.

True Blood dizisinin yeniden çekilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hikaye ve henüz açıklanmamış kadro konusunda beklentileriniz var mı? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

12 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Sanırım cnbc-e’ de veya e2’ de yayınlanıyordu bir ara(ya da öyle hatırlıyorum). O zamanlar üç beş bölüm bakmıştım ama beğenmemiştim.

  2. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Kitapları daha güzeldir. HBO’nun mahvettiği bir seri. Başı aynı ama kitaplar ile bambaşka yönlere gitti dizi. Türkçesi var mı bilmiyorum ama ciddi güzeldi. İlk 3 kitabı okumuştum. Bu sayede belki kitaplar Türkçe basılır. :sweat_smile:

  3. Avatar for patriotic patriotic dedi ki:

    13 kitabı da Artemis bastı. :slight_smile: Ben de lisede 5 kitabını okumuştum fena değildi. Ama dizinin tekrar çekilmesi bence lüzumsuz…

  4. Avatar for patriotic patriotic dedi ki:

    Ben Artemis, Dex gibi yayınevlerine diyeceklerimi çoktan tükettim. Yoruldum artık.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

7 cevap daha var.

Spider-Man: Miles Morales İncelemesi

Spider-Man: Miles Morales İncelemesi – New York Çömeze Emanet!

Yeni Star Wars Projeleri Disney Yıldız Savaşları

Yeni Star Wars Projeleri Duyuruldu: Disney’den Yıldız Savaşları Yağmuru