in

True Detective 4. Sezon Yeni Bir Yazarla Geri Dönebilir

True Detective 4. sezon yeni bir yazarla geri dönebilir. HBO’nun polisiye dizisinde uzun süren belirsizlik bozulmak üzere.

True Detective 4. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

True Detective 4. sezon bölümleri ile ekranlara geri dönecek. HBO’nun ilk sezonu ile hayli sevilen ancak sonrasında gelen bölümlerle aynı ivmeyi yakalayamayan serisi, yeni yazarlarla geri dönmeye hazırlanıyor. Kanalın yöneticilerinden Casey Bloys, yeni yazar arayışında olduklarını açıkladı. En güçlü aday ise Euphoria’nın yaratıcısı Sam Levinson.

The Magnificent Seven, The Killing ve Galveston ile tanınan Nic Pizzolatto tarafından yaratılan True Detective’in akıbeti belli olmak üzere. İlk olarak 2014 yılında HBO ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi, 8 bölümlük ilk sezonu ile bir hayli iyi eleştiriler almıştı. Bir antoloji olarak tasarlanan seri, 2. sezonda yeni oyuncular ve farklı bir hikâye ile devam edince ise beklentileri karşılamakta güçlük çekti. Sonrasında kanal, yeni bir yazar arayışına girdi. Ancak yine de 3. sezona, dizinin mevcut yaratıcısı Nic Pizzolatto ile devam edildi.

True Detective 3. sezon bölümlerinde izleyicinin karşısına Mahershala Ali, Stephen Dorff ve Carmen Ejogo gibi oyuncular çıktı. 2019 senesinde yayınlanan ve toplamda 8 bölüm süren bu sezon, önceki sezonun üzerine çıksa da beklenen sıçrayışı yapamadı.

- Reklam -

Bu noktada söz konusu kanal belki de Netflix olsaydı dizi çoktan iptal edilirdi. Netflix, özellikle ilk 2 sezon sonrasında dizilerinden kolayca vazgeçmesiyle adından çokça söz ettiriyor. Ancak HBO bir süre daha durumu gözlemledikten sonra harekete geçti. True Detective 4. sezon yola taze bir kan ile devam edecek.

True Detective 4. Sezon Ön Hazırlık Aşamasında

Televizyon Eleştirmenleri Ödülü (TCA) kapsamında basının sorularını yanıtlayan HBO yöneticisi Casey Bloys, yeni sezonun yolda olduğunu belirtti.

Dizinin yenileceğini ve doğru tonu bulmaya çalışacağını belirten Bloys, kaliteye odaklandıklarını ifade etti. Bloys sözlerine dizinin kalitesine yakışmayan bir sonucun çıkacaklarına inanmaları durumunda, sezonu iptal edeceklerinin şerhini de koydu. HBO yöneticisi, yeni sezon yazarı için resmi bir açıklamada bulunmadı.

True Detective 4. Sezon

- Reklam -

Yine de True Detective 4. sezonun başına Euphoria’nın yaratıcısı Sam Levinson’ın geçebileceği konuşuluyor. Levinson’ı Assassination Nation, The Wizard of Lies ve Another Happy Day ile de tanıyoruz.

Konuşulan bir diğer isim ise Cromo, XXY ve The German Doctor ile tanınan Arjantinli yazar ve yönetmen Lucía Puenzo.

Her iki isim için de resmi bir açıklamanın gelmediği ve yeni sezonun tam olarak onaylanmadığı gerçeğini hatırlatalım.

Peki siz yeni bir True Detective sezonu izlemek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dolunay Kadınları - Jokha Alharthi

Dolunay Kadınları: Jokha Alharthi’den Köklü Bir Ailenin Destansı Hikâyesi

Aztek Tapınağı Kartal Kabartması

Aztek Tapınağında Büyüleyici Bir Kartal Kabartması Bulundu