in

True Detective 4. Sezon Geliştirme Aşamasında: “Night Country” Hazırlıkları Başladı

True Detective 4. Sezon ön geliştirme aşamasında. HBO, Night Country olarak adlandırılan yeni sezon için çalışmalara başladı.

True Detective 4. sezon
- Reklam -

True Detective 4. Sezon için hareketli saatler başladı. Night Country olarak adlandırılan potansiyel sezon için senaryo hazırlıkları sürüyor.

İlk sezonu 2014 yılında yayınlanan True Detective, çeşitli gizemlerin çözülme çabasını işleyen suç draması türünde bir antoloji yapımı olarak tasarlandı. Yapım, karakterlerinin bu suçları çözerken aynı zamanda kendi şeytanları ile de mücadele etmek zorunda kalmalarıyla diğer dedektiflik dizilerinden ayrılıyor. HBO için Nic Pizzolatto tarafından yaratılan dizi, şimdiye dek toplamda 3 sezon sürdü ve serinin son sezonu 2019’da yayınladı. Ancak bugüne kadar dördüncü bir sezonun olup olmayacağına dair bir duyuru yapılmadı.

The Magnificent Seven, The Killing ve Galveston gibi yapımlarla tanınan Pizzolatto’nun yarattığı yıldızlarla dolu ilk sezon, HBO kanalına 12 Emmy adaylığı kazandırmıştı. Gösterinin ilk sezondaki bu ödüllerden beş tanesini evine götürdü. True Detective, 3 sezon boyunca 20’den fazla adaylık kazandı.

- Reklam -

True Detective 4. Sezon Senaryosu Yazım Aşamasında

True Detective 4. Sezon

Şimdi de The Hollywood Reporter’ın edindiği bilgiye göre HBO, True Detective: Night Country adlı yeni bir sezon için hazırlıklara başladı. Hatta senaryoyu yazması için Tigers Are Not Afraid ve Secondary Effects gibi yapımlarla tanınan Issa López ile anlaşmış durumda. Ek olarak Barry Jenkins’in de sorumlu isim olarak yapımın başında yer alacağı belirtiliyor. Yönetmenin şu an geliştirilme aşamasında olan 4. sezonun yönetici yapımcısı olarak hizmet edecek ve yanı sıra pilot bölümü de yönetecek.

Ancak ne yazık ki dizinin asıl yaratıcısı olan Nic Pizzolatto, projenin başında yer almayacak. Pizzolatto’nun 4. sezonda resmi olarak yer alması beklenmese de, muhtemelen bir üst yapımcı olarak görev yapması bekleniyor.

- Reklam -

HBO’dan konuyla ilgili şu an için resmi bir duyuru yapılmış değil. İlk sezonun yıldızları Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’ın, Emmy ödüllü HBO dizisinin önceki üç sezonunda olduğu gibi yönetici yapımcı olarak geri dönmeleri bekleniyor.

True Detective’in yeni bir sezonla dönecek olmasıyla ilgili haberler sürpriz değil. HBO ve HBO Max’in patronu Casey Bloys, Şubat 2022’de seri hakkında çeşitli fikirler geliştirdiklerini duyurmuştu.

True Detective’in sizce yeni bir sezona ihtiyacı var mıydı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Matthew McConaughey ve Woody Harrelson sadece yapımcı olarak kalmasalar, tekrar dizide oynasalar ne güzel olurdu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Rise of the Dragon - George R.R. Martin Ertaç Altınöz

George R.R. Martin’in The Rise of the Dragon Kitabı Yolda: Eserde Türk Çizer Ertaç Altınöz’ün de İmzası Bulunuyor

Alain Delon ötanazi

Alain Delon, Ötanazi ile Hayatına Son Vermek İstiyor