in

True Detective’in Yeni Sezon Kadrosuna Christopher Eccleston ve Fiona Shaw Dahil Yeni İsimler Katıldı

True Detective: Night Country dizisinin oyuncu ekibine yeni isimler dahil oldu. Başrolünde Jodie Foster’ın yer aldığı yapımın kadrosuna Christopher Eccleston ve Fiona Shaw da katıldı.

True Detective: Night Country Oyuncu Ekibi
- Reklam -
- Reklam -

True Detective: Night Country dizisi oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Ünlü dizinin 4. sezon bölümlerinde başrolü Jodie Foster üstlenecekken ekibe Christopher Eccleston ve Fiona Shaw dahil birçok oyuncu katıldı.

Yazar Nic Pizzolatto tarafından yaratılan suç antolojisi dizisi, ilk olarak 2014’te yayınlandı ve Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’ı yirmi yıl boyunca bir dizi cinayeti araştıran dedektifler olarak gösterdi. İyi anlamda çokça eleştirel beğeni toplayan gösteri, 2. sezon için yenilendi ve Rachel McAdams, Vince Vaughn, Colin Farrel ve Taylor Kitsch’in başrollerini paylaştığı yeni bölümlerle geldi. 2. sezon ilki kadar iyi karşılanmasa da, Mahershala Ali ve Stephen Dorff’un iki çocuğun kaybolmasının peşini bırakmayan ortaklar olarak yer aldığı 3. sezon için de bir onay almayı başardı.

True Detective: Night Country Oyuncu Ekibi

- Reklam -

Aradan geçen üç yılın ardından geçen şubat ayında, Moonlight yönetmeni Barry Jenkins ile Issa López’in baş yapımcı olarak yer alacakları 4. sezon resmen duyuruldu. Issa López ayrıca artık suç dizisine yazar olarak katkıda bulunmayacak olan Pizzolatto’nun yerini alacak isim olarak açıklandı. Fear the Walking Dead ve Shining Girls yazarı Alan Page Arriaga da 4. sezon için senaryo ekibine katıldı.

True Detective: Night Country Oyuncu Ekibi Tanıdık Yüzlerle Genişliyor

Şimdi de HBO’da yayınlanacak olan yeni sezon için yeni birkaç isim daha duyuruldu. İlk duyurulan Jodie Foster ve boksör/ oyuncu Kali Reis’e ek olarak dizide John Hawkes (Deadwood, Winter’s Bone), Christopher Eccleston (The Leftovers), Fiona Shaw (Killing Eve), Finn Bennett (Domina) ve Anna Lambe (Three Pines) gibi isimlerin de yer alacağı açıklandı.

- Reklam -
True Detective: Night Country Oyuncu Ekibi
John Hawkes, Christopher Eccleston ve Fiona Shaw

Deadline’ın haberine göre yeni sezonun konusu şu şekilde olacak: Alaska’nın Ennis kentine uzun kış geceleri geldiğinde, Tsalal Arktik Araştırma İstasyonu’nu yöneten altı adam, arkalarında bir iz bırakmadan ortadan kaybolurlar. Olayı çözmek için dedektif Liz Danvers (Foster) ve Evangeline Navarro (Reis) görevlendirilir. İkili, kendi içlerinde taşıdıkları karanlıkla yüzleşmek zorunda kalacak ve sonsuz buzun altındaki tekinsiz araştırmak zorunda kalacaklardır.

True Detective’in yeni sezonundan beklentileriniz neler? Tekrar canlanan dizi, orijinalinin tadını yakalayabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody-Disgusting

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    KfGG

    Bir türlü beklediğim haber gelmiyor.

  2. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Bu dizinin 1. Sezonu ne güzeldi be… 3. sezondan o keyifi alamadım ama guzeldi. 2. Sezon ise ilk bölümden sonra yarım bıraktım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Rings of Power 5. Bölüm İncelemesi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”ın 5. Bölüm İncelemesi: Orta Dünya’da Yükselen Tutarsızlıklar

The Devil's Hour fragmanı

Peter Capaldi’yi Bir Kez Daha Zamanda Yolculuğa Çıkartan “The Devil’s Hour” Dizisinden Fragman