in ,

Tuca & Bertie 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tuca & Bertie 2. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Netflix’in iptal ettiği yetişkinlere yönelik animasyon dizisi Adult Swim ile geri dönüyor.

Tuca & Bertie 2. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Tuca & Bertie 2. sezon yayın tarihi Adult Swim tarafından duyuruldu. Netflix’in ilk sezonu sonrası iptal ettiği animasyon dizisi geri dönüyor.

Karikatürist Lisa Hanawalt tarafından hazırlanmış ve yetişkinlere yönelik bir animasyon olan Tuca & Bertie, yeni ayık bir yaşam tarzına uyum sağlamaya çalışan sorumsuz parti kızı Tuca ile fırıncı olma hayallerinin ve iyi niyetli erkek arkadaşı Speckle ile ilişkisinin önünde sinirli halleri ve çözülmemiş travmaları olan sessiz bir ofis çalışanı Bertie’nin maceralarını konu ediniyordu.

10 bölümden oluşan ilk sezonu ile Mayıs 2019’da Netflix’e gelmişti. Seslendirmede Tiffany Haddish ve Ali Wong’un, yan rollerde ise Steven Yeun, John Early, Richard E. Grant ve Reggie Watts’ın yer aldığı dizi ilk sezonuyla olumlu eleştiriler almışto. Fakat ne yazık ki Netflix için beklentileri karşılamamış ve iptal edilmişti. Neyse ki Adult Swim, dizinin haklarını satın alarak 2. sezon hazırlıklarının başladığı duyurusuyla takipçileri mutlu etmişti.

- Reklam -

Şimdi de güncel bir duyuru ile 2. sezonun yayın tarihi açıklandı. Tarih duyurunun yanı sıra yeni sezonda izleyicileri ne gibi maceraların beklediğini göstermek için de kısa bir sinopsis yayınlandı.

Tuca & Bertie 2. Sezon Haziran 2021’de Çıkacak

Tuca & Bertie 2. Sezon Yayın Tarihi

Toplam 10 bölümden oluşacak olan Tuca & Bertie 2. sezon için yayınlanan özet bilgisi şu şekilde:

Tuca ve Bertie birbirlerinin en iyi arkadaşıdırlar. Ayrıca ikisinin de hayatları uğraşmaları gereken hayaletlerle doludur! Bertie, bir terapistin yardımıyla iç hortlaklarını kazımakla meşgulken, Tuca onları halının altına süpürmeyi tercih eder. Onlarla daha sonra ilgilenecektir çünkü şu anda artık bekar kalmamaya çalışmakla çok meşgul haldedir! Bu arada Speckle (Steven Yeun) yeni bir ev inşa etmeye çalışır ama çok geçmeden deliliğin eşiğine geldiğini fark eder.

- Reklam -

Tuca & Bertie’nin 2. sezonu, 13 Haziran 2021 tarihinde Adult Swim kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizinin yaratıcısı olan Lisa Hanawalt, daha önce Netflix’in bir başka yetişkin animasyon dizisi olan Bojack Horseman için yapım tasarımcısı ve yapımcısı olarak çalışmıştı.

Peki ya sizler Tuca & Bertie’nin ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Dizinin 2. sezon ile devam edecek olması sizleri de sevindirdi mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eşekli Kütüphane

Eşekli Kütüphane 80 Yıl Sonra Geri Dönüyor: Köylere Eşek Sırtında Kitap Taşınıyor

Mortal Kombat filmi üçleme

Mortal Kombat Filmi Yeterli İlgiyi Görürse Üçleme Olabilir