in

Sylvester Stallone’lu Suç Dizisi “Tulsa King” 2. Sezon Onayını Aldı

Tulsa King 2. Sezon onayı alarak yoluna devam ediyor. Başrolünde Sylvester Stallone’un yer aldığı Paramount+ dizisi, yeni bölümleri ile geri dönecek.

Tulsa King 2 Sezon Onayı
- Reklam -
- Reklam -

Tulsa King 2. Sezon onayı aldı. Yeni bölümler için yeşil ışık yakılan suç draması, Paramount+’ın en popüler yapımlarından birisi oldu.

Sylvester Stallone’un başrolünde yer aldığı yapım, rekor kıran izleyici sayılarının ardından yeni sezonu ile macerasına devam edecek.

13 Kasım 2022 tarihinde Paramount+ kütüphanesinde yerini alan Tulsa King büyük bir ilgiyle karşılandı. Stallone’un 25 yıl boyunca hapishanede kalmış eski hükümlü Dwight “The General” Manfredi rolünü üstlendiği dizi, mafya konusunda yaptığı başarılı eleştirilerle de beğeni topladı. Bununla birlikte Stallone’un rolüne olan bağlılığı ve işlenen temalar da eleştirmenler tarafından olumlu notlar aldı.

- Reklam -

Tulsa King 2 Sezon Onayı Paramount Plus

Eleştirmenlerin bu yorumları da izleyiciler tarafından karşılıksız bırakılmadı ve yapım Paramount+ üzerinden en çok izlenen işler arasında ilk sıraya yükseldi.

Tulsa King 2. Sezon Onayı Geldi: Yapım, The House of the Dragon’ı Geride Bırakmayı başardı

Platform yöneticisi Chris McCarthy konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tulsa King yılın en iyi dizileri sırlamasında Game of Thrones’un öncesini anlatan House of the Dragon’ı da geçerek birinci sıraya yerleşti. Paramount Network ve Paramaount+ üzerinden yayınlanan dizi rekorları alt üst ederek şimdiye kadar yaptığımız en iyi iş oldu. Bu sebeple 2. sezon onayını hemen verdik.

“Mayor of Kingstown, 1883 ve gelecek 1923 dizisi ile birlikte Tulsa King, Yellowstone’da ortaya koyduğumuz strateji planlamamızın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bu başarıyı kullanarak yayın platformumuzda inanılmaz bir büyüme elde edeceğiz. Ancak bütün bunlar yaratıcı deha Taylor Sheridan olmasaydı gerçekleşmezdi.”

- Reklam -

Tulsa King 2. Sezon Olasılığı Sylvester Stallone

Yellowstone dizisi ile isminden söz ettiren Taylor Sheridan’ın baş sorumlu olarak görev aldığı dizinin yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği ise netlik kazanmadı. Ancak yıldız oyuncu Stallone geçen günlerde verdiği röportajda dizi çekimlerinin çok zor bir süreç olduğunu söylemiş ve ikinci sezonda olmayabileceğinin sinyallerini vermişti.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan oluşan Tulsa King, yıldız aktör Sylvester Stallone ile birlikte kadrosunda Andrea Savage, Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, A.C. Peterson ve Garrett Hedlund gibi isimlere de yer veriyor.

Paramount+ Tulsa King 2. Sezon için herhangi bir çıkış tarihi ya da detay paylaşmadı.

Sizce Tulsa King 2. Sezon nasıl bir hikâyeye sahip olacak? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nadir Kitap ve Kitantik Erişim Engeli Kaldırıldı

Erişim Engeli Getirilen Nadir Kitap ve Kitantik Siteleri Geri Açıldı: Mahkeme, Kararın ‘Sehven Alındığını’ Hükmetti

Indiana Jones 5 Fragmanı

Harrison Ford’un Role Veda Edeceği “Indiana Jones 5” Filminden İlk Fragman: “Dial of Destiny” Geliyor