in ,

Sylvester Stallone’un Mafya Babasını Canlandırdığı “Tulsa King” Dizisinden Yeni Fragman

Tulsa King fragmanı yayınlandı. Başrolünde Sylvester Stallone’un yer aldığı Paramount+ dizisi, Yellowstone ve Boardwalk Empire yaratıcılarının imzasını taşıyor.

Tulsa King Fragmanı Sylvester Stallone
- Reklam -
- Reklam -

Tulsa King fragmanı görücüye çıktı. Yellowstone ve Boardwalk Empire yaratıcıları tarafından geliştirilen yeni Paramount+ dizisinde Sylvester Stallone, Dwight “The General” Manfredi adlı bir mafya babasını canlandırıyor.

İlk duyurusu geçen yılın aralık ayında yapılan ve Yellowstone ile tanınan Taylor Sheridan tarafından yaratılan Tulsa King dizisi, 25 yıl hapis cezasını tamamladıktan sonra serbest kalan, New York’taki patronu tarafından bir ekip oluşturup yeni bir suç imparatorluğu kurması için Oklahoma’ya gönderilen Dwight Manfredi adlı mafya liderinin maceralarını takip edecek. Tulsa King’in yaratıcılarından biri de, daha önce The Sopranos ve Boardwalk Empire’da çalışmış olan Terence Winter.

tulsa king dizi

- Reklam -

Dizide Stallone’a Dana Delaney, Martin Starr, Max Casella, Andrea Savage, Dashiell Connery, Garrett Hedlund, Annabella Sciora, Stephanie Kurtzuba, Travis Quentin, Tatiana Zappardino ve Hartleigh Buwick gibi birçok oyuncu eşlik ediyor. Yapım, 70’lerde kariyerine başladığından beri öncelikle uzun metrajlı filmlerde çalışan Sylvester Stallone için şimdiye kadarki ilk senaryolu dizi olma özelliğini taşıyor. Tulsa King ayrıca, aktörün daha önce 1991 komedi filmi Oscar’da (Kızıma Dokunma) oynamış olduğu karakter haricinde, dramatik bir rolde ilk kez bir gangster oynayacak olmasıyla başka bir kilometre taşına da işaret ediyor.

Yaklaşan diziyle ilgili oyuncunun karakterine daha net ve ayrıntılı bir bakış sunan yeni bir fragman paylaşıldı. Aşağıdan izleyebilirsiniz:

Tulsa King Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan yeni fragman, Stallone’un karakteri Manfredi’nin arka planı ve motivasyonu hakkında daha fazla detayı ortaya çıkartıyor. Görüntüler ayrıca Martin Starr ve Garrett Hedlund da dahil olmak üzere dizideki bazı yan karakterleri gösteriyor ve bu da Manfredi’nin yolculuğunu nasıl etkilediklerine dair bir bakış açısı sunuyor.

- Reklam -

Fragmanın yanı sıra çarpıcı gözüken dizinin afişi de paylaşıldı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tulsa King Poster Sylvester Stallone

Tulsa King, Yellowstone’un 5. sezon prömiyerinin hemen ardından, 13 Kasım 2022’de ilk iki bölümüyle Paramount+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Ardından bölümler haftalık olarak her pazar gelmeye devam edecek.

Dizi için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antarktika 1 milyon yillik dna kesif

Görülmemiş Keşif: Bilim İnsanları Antarktika’da 1 Milyon Yıllık DNA Örneği İzine Rastladı

Black Adam yorumları

Black Adam Filminden İlk Yorumlar Gelmeye Başladı: “DC Sinematik Evreni’nin Kurtarıcısı Olabilir”