in

Türk Vampir Dizisi “Yaşamayanlar”ın Yayın Tarihi Duyuruldu

Masum, 7Yüz gibi yapımlarla ülkemizdeki dizi anlayışını değiştirmeye devam eden BluTv’nin yeni projesi “Yaşamayanlar”ın yayın tarihi belli oldu!

yaşamayanlar blutv
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz ay yayınlanan fragmanıyla bizleri heyecanlandıran, yerli vampir dizimiz Yaşamayanlar’ın yayın tarihi nihayet belli oldu.

Başrollerini Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı BluTv yapımı proje, 6 Eylül’de yayınlanmaya başlayacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmiyle FIPRESCI başta olmak üzere pek çok ödüle layık görülen Alphan Eşeli var. Yapımın görüntü yönetmenliği Tariel Meliava’ya, senaryosu ise Şamil Yılmaz’a emanet.

- Reklam -

Yaşamayanlar’ın konusu ise şöyle:

“Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir.  Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia’nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.”

Masum, 7Yüz gibi orijinal yapımların verdiği umutla birlikte;  BluTv’nin böylesi bir vampir projesine atılmış olmasını ilgiyle takip ediyoruz.

YouTube video

Siz ne dersiniz?

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AliCagan4235 AliCagan4235 dedi ki:

    Beklediğim ancak parasından dolayı izlemediğim bir dizi olacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

reigns game of thrones

Reigns: Game of Thrones Duyuruldu

tomris uyar poe borges günlük

Tomris Uyar’dan Edgar Allan Poe ve Borges Üzerine