in ,

Zack Snyder’ın İskandinav Mitolojisini İşleyeceği Dizide Seslendirme Kadrosu Belli Oldu

Zack Snyder’ın İskandinav mitolojisinden ilham aldığı Netflix anime dizisi Twilight of the Gods, yıldız oyuncu kadrosu ile geliyor.

Twilight of the Gods oyuncu kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder imzalı anime dizisi Twilight of the Gods için yıldız oyuncu kadrosu açıklandı. Netflix’in İskandinav mitolojisinden ilham alınarak ünlü yönetmen tarafından hazırlanan projesi için çalışmalar devam ediyor.

Netflix, son birkaç yılda özellikle orijinal anime yapımlarına büyük önem veriyor. Castlevania ve Blood of Zeus gibi genel olarak batıda geliştirilen dizilerin yanı sıra Devilman Crybaby, Eden ve yaklaşmakta olan Godzilla Singular Point gibi diziler için Japon stüdyolarıyla ortaklık da yapıyor. Snyder da anime filmleri anlamında dijital yayın devine önemli katkılarda bulunacak.

İlk olarak 2019 yılının temmuz ayında duyurulan macera, Zack Snyder’ın Netflix’le yaptığı anlaşma kapsamında gelen içerikler arasında yer alıyor. Ünlü yönetmen son olarak kanal için hazırladığı Army of the Dead ile hayranlarının karşısına çıktı. Şimdi de, filmde yaşananların öncesini anlatan ve bir karaktere odaklanan başka bir film ile yine aynı evrende geçen bir animasyon film üzerinde çalışmaya devam ediyor. Nihayet İskandinav mitolojisi temalı yeni anime serisi için de önemli bir güncelleme geldi.

- Reklam -

Zack Snyder imzalı projenin adı Twilight of the Gods (Tanrıların Alacakaranlığı) olarak açıklandı. Yapımın adının yanı sıra, seslendirme kadrosunda yer alacak birçok yıldız isim de duyuruldu. Netflix Geeked Twitter hesabından paylaşılan bilgilere göre beklenen dizide şu isimler yer alacak.

Twilight of the Gods Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Twilight of the Gods oyuncu

Sigrid rolünde Sylvia Hoeks, Leif rolünde Stuart Martin, Thor rolünde Pilou Asbæk, Odin rolünde John Noble, Loki rolünde Paterson Joseph, Egill rolünde Rahul Kohli, The Seid-Kona rolünde Jamie Clayton, Andvari rolünde Kristofer Hivju, Ulfr rolünde Peter Stormare, Hel rolünde Jamie Chung, Inge rolünde Lauren Cohan ve Hrafnkel rolünde Corey Stoll.

- Reklam -

Özellikle fantastik türde yapımları sevenler, Game of Thrones oyuncuları Kristofer Hivju ve Pilou Asbæk ile Fringe’de Walter Bishop ve Yüzüklerin Efendisi’nde ise Denethor rollerini canlandıran John Noble’ın olmasına oldukça sevineceklerdir. Seslendirme kadrosunda ayrıca Toplulukta ayrıca Stormare (Castlevania), Stoll (House of Cards), Clayton (Sense8) ve Kohli (The Haunting of Bly Manor) dahil olmak üzere bir dizi Netflix’te farklı işlerde çalışmış oyuncular da yer alıyor.

Şu an için her ne kadar İskandinav mitolojisinden esinleneceği bilinse de, ne yazık ki detaylar hakkında bir bilgi yok. Ayrıca çıkış tarihi de henüz açıklanmış değil.

Peki ya sizler Zack Snyder’ın yeni projeleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Twilight of the Gods’dan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Tor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ayı Teddy Dizi ted peacock

Ayı Teddy Dizi Oluyor: Ted, Peacock Ekranlarına Geliyor

Dünya Topraklarında - Zeynep Kahraman Füzün

Dünya Topraklarında: Zeynep Kahraman Füzün’dan Klostrofobik Bir Distopya