in

Amazon’un Bilimkurgu Dizisi “Upload” 3. Sezon Onayını Aldı

Upload 3. sezon onayı aldı. Amazon Prime’ın sevilen bilimkurgu dizisi, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Upload 3. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Upload 3. sezon onayını resmi olarak aldı. Bilimkurgu temalı Amazon Prime Video dizisi, maceralarına yeni sezonuyla devam etmeye hazırlanıyor.

The Office ve Parks and Recreation gibi yapımlarla tanınan Greg Daniels tarafından Amazon için hazırlanan Upload, çok da uzak olmayan bir gelecekte geçiyor. Bu gelecek, insanlara ölmeden önce bilinçlerini dijital bir öbür dünyaya yükleme imkânı sunuyor. Dizinin başrolü olan ve Robbie Amell tarafından canlandırılan Nathan da, gizemli bir şekilde öldükten sonra kendini bu tarz bir dünyada buluyor. Bu yüklemenin bedeli, baskıcı ve varlıklı kız arkadaşı (Allegra Edwards) tarafından ödeniyor. Ancak Nathan, bu yeni dünyada kendi “meleği” olan müşteri hizmetleri temsilcisi Nora’ya (Andy Allo) aşık olmaya başladığında işler karmaşıklaşıyor. Dizide ayrıca Zainab Johnson, Kevin Bigley, Josh Banday ve Greg Daniels’ın oğlu Owen Daniels gibi isimler de yer alıyor.

Dizi ilk olarak 10 bölümlük 1. sezonu ile Mayıs 2020’de Prime Video’da yayınladı. Oldukça iyi yorumlar ve eleştiriler alan yapım Rotten Tomatoes’da %88’lik bir puan kazandı ve yayınlandıktan sadece bir hafta sonra 2. sezon onayı aldı. Ne yazık ki, Koronavirüs pandemisi kaynaklı gecikmeler, 2. sezonun ciddi şekilde ertelenmesine neden oldu. Nihayet orijinal sezondan yaklaşık iki yıl sonra, 11 Mart 2022’de dijital yayın servisinin kütüphanesindeki yerini aldı. Tıpkı ilk sezonda olduğu gibi bölümlerin tamamı tek seferde verildi. 2. sezon, 7 bölümden oluşuyordu.

- Reklam -

Upload 3. Sezon 2023 Yılında Gelebilir

Upload 3. Sezon Onayı: Amazon Dizisi Devam Ediyor

İkinci sezon yayımlandıktan tam 2 ay sonra ise, güzel bir haber daha geldi. Deadline’ın aktardığına göre Amazon Prime, Upload 3. sezon için onay verdi. Amazon’un dahili istatistiklerine göre dizi mart ayındaki ilk gösteriminden bu yana yayın akışında en çok izlenen ilk 10 yapımdan biriydi. Bu nedenle yeni sezon onayı sürpriz olmadı. Ancak kanalın devam bölümleri için bu sefer onayı neden bu kadar geciktirdiği bilinmiyor.

- Reklam -

Oyuncu kadrosu ve olay örgüsü detaylarının açıklanması için henüz çok erken olmasına rağmen Greg Daniels, dizinin önümüzdeki sezon boyunca Nathan ve Nora’nın hikâyesini devam ettireceğini belirtti. Şu an için çekimlerin ne zaman başlayacağı bilinmiyor olsa da, senaryonun çoktan yazıldığı daha önceden açıklanmıştı. Bu nedenle dizinin, bir önceki sezona göre çok daha erken bir tarihte ve 2023 yılı içerisinde çıkacağı tahmin ediliyor.

Upload’ın ilk iki sezonunu izlediniz mi? Dizinin yeni bir sezon onayı alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sarp akkaya atatürk dizisi disney enver paşa

Disney’in “Atatürk” Dizisinde Enver Paşa Rolünü Sarp Akkaya Canlandıracak

super kutleli kara delik

Samanyolu Galaksisi’nin Merkezindeki Süper Kütleli Kara Delik İlk Kez Görüntülendi