in ,

Vakıf Dizisinden Destansı Gözüken Yeni Bir Fragman Daha Paylaşıldı

Vakıf dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı. Isaac Asimov’un Foundation adlı kült bilimkurgu serisinden uyarlanan Apple Tv+ macerasının çıkış tarihi de belli oldu.

Vakıf incelemesi dizi
- Reklam -
- Reklam -

Vakıf dizisinden yeni bir fragman daha paylaşıldı. Bilimkurgunun ustalarından Isaac Asimov’un kaleme aldığı kült seri Foundation için uyarlanan macera, Apple Tv+ üzerinden yayınlanmaya hazırlanıyor.

Tüm zamanların en etkili bilimkurgu maceralarından biri olarak gösterilen Vakıf serisi, sonunda canlı aksiyon uyarlamasına kavuşuyor. Diziye ait yayınlanan ikinci fragman ile nihayet yapımın çıkış tarihi de belli oldu.

Medeniyetin bitiş tarihini hesapladıktan sonra, insan bilgisini yeniden inşa etmek ve korumak için yola çıkan bir grup bilim insanının maceralarını takip eden Vakıf’ın başyapımcılığını David S. Goyer üstleniyor. Jared Harris ve Lee Pace ikilisinin başrollerini paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Lou Llobell, Alfred Enoch ve Leah Harvey gibi isimler bulunuyor.

- Reklam -

Dünyaca ünlü Üç Robot Yasası’nın yaratıcısı olan ünlü yazar Isaac Asimov’un aynı adı taşıyan son derece etkili roman serisi, Galaktik İmparatorluğun çöküşü sırasında insanlığı kurtarmak ve medeniyeti yeniden inşa etmek için anıtsal yolculuklarında bir sürgün grubunu kuran destanı konu ediniyor. İmparatorluğu kurtarmanın tek yolunun ona meydan okumak olduğunu keşfeden sürgünlerin macerasını konu edinecek.

Geçen yıl haziran ayında ilk fragmanı ile karşımıza çıkan diziye ait nihayet daha destansı görüntüler içeren ikinci bir fragman ile geldi.

“Galaktik İmparatorluk binlerce dünyaya barış getirdi. Fakat şimdi, bir adamın inançları onların varlığını tehdit ediyor,” cümlesiyle yayınlanan yeni fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Vakıf Fragman | İZLE

YouTube video

Yayınlanan yeni fragman ile birlikte diziye ait bir tanıtım yazısı da paylaşıldı.

Devrimci Dr. Hari Seldon, İmparatorluğun yaklaşmakta olan düşüşünü fark ettiğinde; bir grup sadık takipçisiyle beraber medeniyetin geleceğini yeniden inşa etmek ve korumak amacıyla Vakfı kurmak için galaksinin uzak köşelerine gider. Hari’nin iddialarının öfkelendirdiği iktidar sahibi Cleonlar -klon İmparatorlardan oluşan bir hanedan- galaksi üzerindeki güçlerinin sonsuza kadar yok olması potansiyelinin farkına varırlar.

Toplamda 8 bölümden oluşacak olan Vakıf dizisi, 24 Eylül 2021 tarihi itibarıyla Apple TV+ kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak.

Vakıf dizisi için yayınlanan ikinci fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce serinin hayranlarını nasıl bir uyarlama bekliyor? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden ilk fragmanla ilgili yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Librocubicularist Librocubicularist dedi ki:

    Umarım bu yapım fos çıkmaz ya…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

quentin tarantino emekli film Reservoir Dogs

Tarantino, Emeklilik Filmi Olarak Reservoir Dogs’ı Tekrar Çekmeyi Düşünmüş

Made in Abyss film anime manga

Made in Abyss Serisi Canlı Aksiyon Filme Uyarlanıyor