in

“Vampire Academy” Dizisi İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

Vampire Academy 2. Sezon için iptal kararı çıktı. Peacock, ünlü fantastik roman serisinden uyarlanan dizinin fişini çekti.

Vampire Academy 2. sezon iptal edildi
- Reklam -
- Reklam -

Vampire Academy 2. sezon iptal edildi. Peacock, Richelle Mead’in aynı adlı fantastik roman serisinden uyarladığı dizinin fişini erkenden çekme kararı aldı.

2007’de başlayan ve toplamda 6 kitapla 2010’da sonlanan, dilimize de Artemis Yayınları tarafından Vampir Akademisi adıyla çevrilen Vampire Academy, ilk olarak 2014 yılında Mark Water yönetmenliğinde sinemalara uyarlanmış ancak büyük bir başarısızlık örneği olmuştu. 30 milyon dolarlık bütçesinin sadece yarısı kadar gişe hasılatı elde eden filmin olası devam bölümleri de böylece iptal edilmişti.

Buna rağmen Peacock, yıllar sonra bu sefer bir dizi uyarlaması ile geleceğini duyurdu ve Eylül 2022’de dizinin ilk sezonu yayınlandı. Ancak belli ki bu yeni uyarlama da istediği sonucu alamadı.

- Reklam -

Vampire Academy 2. sezon iptal edildi

Deadline’ın haberine göre kanal, Vampire Academy’yi ilk sezonun ardından iptal etme kararı aldı. Universal Studios’un bir alt şirketi olan Peacock, dizinin yaratıcı tarafından memnun olsa da, ne yazık ki 2. sezon onayını gerektirecek kadar geniş bir izleyici kitlesine sahip olmadığını belirtti.

Vampire Academy 2. Sezon İptali ile İlgili Dizi Oyuncusu Konuştu

Dizide Victor Dashkov karakterine hayat veren J. August Richards, yapımın iptaliyle ilgili düşüncelerini Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Richards hem Vampir Akademisi hayranlarına hem de dizinin yapımcılarına teşekkür etti. Aktör, bu tarz iptaller olsa da bunlara üzülmediğini çünkü bu gibi haberlerin de kendilerine bir deneyim kattığını ifade etti. Aynı zamanda Vampir Akademisi’nde öğrendiği şeyleri de gelecekteki rollerine uygulamak için bunu bir fırsat olarak gördüğünü söyledi.

Julie Plec ve Marguerite MacIntyr’ın başında yer aldığı dizide Richards dışında Daniela Nieves, Jennifer Kirby, Craig Stevenson, Louisa Connolly-Burnham, Nikol Kollars, Alex Hafner, Blake Patrick Anderson, Amanda Drew, Javier Ramos, Jim Sturgeon, Paul S. Tracey ve Mia McKenna-Bruce gibi isimler yer alıyordu.

- Reklam -

Vampire Academy 2. sezon iptal edildi

Peacock, Vampir Akademisi’nin 2. sezonunun yanı sıra bir başka genç-yetişkin kitap uyarlaması olan One of Us Is Lying’in 3. sezonunu da iptal etti.

Vampire Academy’nin ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Peacock’un aldığı bu kararı sizce doğru mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for dylel87 dylel87 dedi ki:

    Kitapla hiç alakası olmayan bir senaryoyla, açık ve net bir şekilde tasvir edilen karakterler için garip okuncular seçerek dizi yapmaya çalışırlarsa kimse izlemez haliyle. Film bile dizinin yanında güzel kalıyordu. İptal edilmesine sevindim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Invincible 2. Sezon Tanıtım Videosu

Prime Video’nun Ses Getiren Animasyon Dizisi “Invincible”dan 2. Sezon Tanıtımı

Antik Ege Akraba Evliliği

Antik Dönem Ege Coğrafyasında Kuzenlerin Evliliğinin Çok Yaygın Olduğu Keşfedildi