in ,

Vampire Academy Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Vampire Academy fragmanı yayınlandı. Richelle Mead’in aynı adlı fantastik roman serisinden uyarlanan dizi Peacock kanalında izleyicilerle buluşacak.

Vampire Academy fragmanı peacock
- Reklam -
- Reklam -

Vampire Academy fragmanı görücüye çıktı. Peacock dizisi için ilk resmi tanıtım San Diego Comic-Con etkinliklerinde yayınlandı.

Amerikalı yazar Richelle Mead’in Vampire Academy serisi ilk olarak 2007 yılında yayımlanmaya başladı. Toplamda 6 kitaptan oluşan serinin son adımı 2010’da çıktı. Seri Türkçeye Vampir Akademisi adıyla kazandırıldı ve dilimizde Artemis Yayınları tarafından yayımlandı.

Richelle Mead, Vampir Akademisi dışında Bloodlines ve The Dark Swan serileriyle de tanınıyor.

- Reklam -

Harry Potter dünyasının Hogwarts’ını vampir dünyasına taşıyan Vampire Academy daha önce Mark Waters yönetmenliğinde 2014’te vizyona girdi. 30 milyon dolar bütçeye sahip olan film yalnızca 15,4 milyon dolar gişe hasılatı elde edebildi.

Şimdiyse Peacock roman serisini yeniden izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Tamamı yenilenmiş bir ekip ve senaryo ile yola çıkacak olan dizinin ilk fragmanı Lissa, Rose ve daha fazla karaktere ilk bakış fırsatı sunuyor.

Vampire Academy Fragmanı | İZLE

YouTube video

Dizinin konusu cazibelerle dolu bir dünyada iki genç kadının dostluğu, eğitimlerini birlikte tamamlama süreci ve kraliyet vampir topluluğuna girme hazırlıkları etrafında gelişiyor.

Vampire Academy dizisinde Lissa Dragomir adlı vampiri Daniela Nieves (Five Points), Alberta Casey karakterini Jennifer Kirby (Call the Midwife), Dane Zeklos karakterini Craig Stevenson, Silver karakterini Louisa Connolly-Burnham canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Nikol Kollars, Alex Hafner, Blake Patrick Anderson, Amanda Drew, Javier Ramos, Jim Sturgeon, Paul S. Tracey ve Mia McKenna-Bruce gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yapım ekibinde, daha önce çeşitli vampir projelerinde görev almış bazı isimler de yer alıyor.

- Reklam -

The Vampire Diaries’ten Julie Plec ve Marguerite MacIntyre, dizi sorumlusu ve yazar olarak görev yapıyor. Emily Cummins, Don Murphy, Susan Montford, Deepak Nayar ve Jillian DeFrehn ise yürütücü yapımcılık koltuğunda yer alacak.

Vampire Academy fragmanı peacock

Dizinin yönetmenleri arasında Bille Woodruff, Erica Dunton, Julie Plec, Luis Prieto, Geoff Shotz ve Hesse Warn bulunuyor.

Vampire Academy’nin ilk sezonu toplamda 10 bölümden oluşuyor. Dizi 15 Eylül 2022 tarihi itibarıyla Peacock kütüphanesine haftalık olarak eklenmeye başlayacak.

Vampire Academy dizisi için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Scott Pilgrim 1: Scott Pilgrim’in Değerli ve Basit Hayatı Çizgi Roman İncelemesi

Scott Pilgrim’in Değerli ve Basit Hayatı İncelemesi: Bir Gencin Büyüme Öyküsü

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri fragmanı

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “Güç Yüzükleri”nin Yeni ve En Uzun Fragmanı Paylaşıldı