in ,

Interview with the Vampire Dizisinden İlk Fragman: AMC’nin Vampirle Görüşme Uyarlaması Yaklaşıyor

Interview with the Vampire fragmanı yayınlandı. AMC’nin Anne Rice romanından uyarladığı yeni macera, modern bir yorumla geliyor.

Vampirle Görüşme fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Vampirle Görüşme dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Anne Rice imzalı Interview with the Vampire romanından uyarlanan yeni dizi, AMC ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni dizi uyarlamasında Louis rolünde Game of Thrones’tan Jacob Anderson ve Lestat rolünde The Newsreader’dan Sam Reid, Claudia rolünde Avatar: The Way of Water’dan Bailey Bass ve Daniel Molloy rolünde Eric Bogosian yer alıyor. Perry Mason ve Boardwalk Empire’dan tanınan Rolin Jones tarafından yaratılan dizinin ilk bölümü, yine Game of Thrones’tan tanınan Alan Taylor tarafından yönetiliyor.

Vampirle Görüşme, daha önce yönetmen Neil Jordan tarafından 1993 yılında sinema filmine uyarlanmıştı. Filmde Lestat rolünde Tom Cruise, Louis rolünde Brad Pitt , Claudia rolünde ilk defa bir yapımda rol alan Kirsten Dunst ve Daniel Molloy rolünde ise Christian Slater yer alıyordu. Film her ne kadar iyi bir gişe yakalayamasa da, hayranlar tarafından bugün bile severek izlenmeye devam ediyor. Fakat 2002’de çıkan devam filmi Queen of the Damned, farklı oyuncular içeriyordu ve ne yazık ki hem kritik hem de gişe anlamında fiyaskoydu. Bu nedenle AMC, Rice’ın romanlarının haklarını satın alana kadar uzun bir süre boyunca yeni uyarlama gelmedi.

- Reklam -

Geçen nisan ayında ilk bakış fotoğraflarının yayınlandığı yeni dizi uyarlamasından, 2022 San Diego Comic-Con etkinliğine özel ilk fragman da yayınlandı. Anne Rice’ın Vampirle Görüşme’sinin yeni uyarlaması için 1900’lerin başlarındaki yeni ortam ve gotik ton, ilk 8 bölümlük sezonun yeni fragmanında böylece açığa çıktı.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Vampirle Görüşme Dizisi Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Comic-Con paenli sırasında konuşan baş yapımcı Mark Johnson, dizinin 1. sezonun kitabın yalnızca bir bölümünü kapsayacağını, Claudia gibi karakterlerin daha sonra tanıtılacağını ve hikâyenin geri kalanını sonraki sezonlara bırakacaklarını açıkladı. Baş yapımcı ayrıca yeni uyarlamada, “kitabın ruhuna mümkün olduğunca sadık kalmaya çalıştıklarını, ancak bu uyarlamanın eserin modern bir yorum olduğunu” da dile getirdi. Bu da muhtemelen bazı güncellenmiş yönlerin olacağı anlamına geliyor.

- Reklam -

Johnson ayrıca dizinin Louis ve Lestat’ın “1994 filminden çok daha eksiksiz olacağını” çünkü 2 saatlik bir çalışma süresi yerine kitabın tamamını uyarlamak için çok daha fazla zamanları olduğunu söyledi.

Vampirle Görüşme dizisi, 2 Ekim 2022 tarihinde AMC+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Interview with the Vampire dizisi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve yeni uyarlama ile ilgili ilk görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daredevil: Born Again - Charlie Cox Dönüyor

“Daredevil: Born Again” Duyuruldu – Charlie Cox Yeni Disney+ Dizisiyle Geri Dönüyor

She-Hulk fragman daredevil

She-Hulk Dizisinden Daredevil’ın da Yer Aldığı Yeni Bir Fragman Paylaşıldı