in

Game of Thrones’un Gri Solucan’ı, Vampirle Görüşme Dizisinde Louis’yi Canlandıracak

Game of Thrones dizisinde Gri Solucan karakterini canlandıran Jacob Anderson, Vampirle Görüşme dizisi kadrosuna katıldı. Oyuncu Louis adlı karakteri canlandıracak.

Jacob Anderson Vampirle Görüşme Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Vampirle Görüşme dizisi kadrosu netleşiyor. Son olarak Lestat’ını bulan dizinin Louis de Pointe du Lac karakterini canlandıracak isim de belli oldu. Game of Thrones dizisinde Gri Solucan karakterini canlandırarak adını dünyaya duyuran Jacob Anderson, artık Interview With The Vampire dizisinde rol alacak.

Anne Rice’ın ünlü vampir roman serisi The Vampire Chronicles (Vampir Günlükleri), ilk yayımlandığı günden bu yana dünya çapında milyonlarca okura ulaştı. Toplamda 21 farklı romana sahip serinin en bilinen kitabı da hiç kuşkusuz ilki olan Interview With The Vampire, yani Vampirle Görüşme. 1994 yılında, başrollerini Tom Cruise, Brad Pitt ve o zamanlar 11 yaşında olan Kirsten Dunst’ın paylaştığı macera ilk çıktığında her ne kadar büyük bir ilgi yaratmamış olsa da, yıllar geçtikçe bir klasik halini aldı. Kitapların popülerliği pek tabii devam yapımlarını ve farklı uyarlamaları da beraberinde getirdi. Ancak hiçbiri, ilki kadar büyük bir başarı sağlamadı.

Fakat seri için işler değişiyor gibi görünüyor. AMC, yazarın diğer serileri de dahil olmak üzere tüm vampir romanlarının yayın haklarını geçen mayıs ayında satın aldığını duyurdu. Kısa bir süre sonra da Interview with the Vampire dizisi için çalışmaların başladığı haberi geldi.

- Reklam -

Vampirle Görüşme Dizisi için Çalışmalar Hız Kazandı

Jacob Anderson Vampirle Görüşme Dizisi Interview With The Vampire

İlk sezon için toplamda 8 bölüm sipariş edilen dizinin Lestat’ı da geçen haftalarda belli oldu. Lambs of God, Belle, The Limehouse ve Prime Suspect 1973 gibi yapımlarda rol alan Avustralyalı aktör Sam Reid, başrollerden biri olan Lestat de Lioncourt karakterini oynayacak oyuncu seçildi. Yeni gelen haberle birlikte Louis’yi de kimin canlandıracağı açıklandı.

Her ne kadar en çok Game of Thrones dizisindeki rolüyle tanınsa da, Doctor Who’nun bu yılki bölümlerinde de oynayacak olan Jacob Anderson, karakteri canlandıracak isim oldu. Bu rolü daha önce Brad Pitt canlandırmıştı. Anderson ile birlikte yine Game of Thrones dizisi ile tanınan Alan Taylor, dizinin ilk iki bölümünü yöneteceği ve yönetici yapımcı ekibinde yer alacağı açıklandı.

- Reklam -

Şu an için ne zaman başlayacağı belli olmayan dizinin 2022 yılı içerisinde AMC ve dijital yayın servisi olan AMC+’ta yer alması bekleniyor.

Kanal, geçen günlerde Vampirle Görüşme’nin yanı sıra, yazarın bir diğer ünlü serisi olan Lives of the Mayfair Witches’ın dizi hazırlıkları için de çalışmaların başladığını duyurmuştu.

Vampirle Görüşme’nin yeni oyuncusu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Kırk yıl düşünsem böyle bir Louis ile karşılacağım aklıma gelmezdi. Biraz Brad Pitt’e benzer biri olmalıydı bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the batman duygusal olacak matt reeves

Şimdiye Kadarki En “Duygusal” Batman Filmi Geliyor

Mamoru Hosoda anime öneri belle mirai no mirai

Belle ve Mirai no Mirai’nin Yönetmeni Mamoru Hosoda’nın Önerdiği 5 Anime